20k Dying Light 2 full ayar açabilecek toplama bilgisayar önerisi.

Yunuse36

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba iyi akşamlar 20 k gibi bir bütcem var ve dying light 2 rtx açık bir şekilde oynamak istiyorum.Açıkçası rahat bir şekilde kasma sorunu yaşamadan oynamak istiyorum.
https://www.itopya.com/jaho-pro_h16539#kategori_20
Ben bu sistemi düşündüm ama 17 k ekran kartı.Daha mantıklı bir ekran kartı varmıdır işi görebilecek Dying Light 2 sefası sürebileceğim.
Şimdiden cevap verip zamanını ayıranlara Teşekkür ederim.
(konuyu yanlış açmış olabilrim pardon)

Merhaba iyi akşamlar 20 k gibi bir bütcem var ve dying light 2 rtx açık bir şekilde oynamak istiyorum.Açıkçası rahat bir şekilde kasma sorunu yaşamadan oynamak istiyorum.
https://www.itopya.com/jaho-pro_h16539#kategori_20
Ben bu sistemi düşündüm ama 17 k ekran kartı.Daha mantıklı bir ekran kartı varmıdır işi görebilecek Dying Light 2 sefası sürebileceğim.
Şimdiden cevap verip zamanını ayıranlara Teşekkür ederim.
(konuyu yanlış açmış olabilrim pardon)
22k ya o sistem cok dusuk bence

Dying light 2'yi hangi çözünürlükte oynamayı tercih edeceksiniz peki ?

Bu bütçeye 3060TI altına inmemeye çalışın. 3060 alarak yazık edersiniz.

Max settings yerine optimize ayarlar her zaman daha iyidir. Oyunlarin bir cogunda gorsellige %2-3 etki edip performansi %15-20 dusuren gereksiz ego tatmini ayarlar var. En basitinden isiklandirma ve golgeleri ultra degilde high yapsan gorsel olarak hic bir kaybin olmaz fakat kazancin ortalama 10-15fps olur. Ayrica RTX onemliyse nvidia dan baska alternatifiniz yok, amd nin rtx i suan vasat seviyede yine ayni sekilde fsr de sadece yazilim bazli oldugu icin dlss in rakibi bile degil.

Tavsiyem 20K gibi butcelere 3060 Ti dan asagi dusmemeniz. Ayrica artik hazir sistem kovalamanin da hic bir mantigi kalmadi. Malum sitelerde sifir kartlar ciddi anlamda uyguna bulunabiliyor yani kendiniz toplasaniz hazir sistemlerden daha avantajli.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,497
Üyeler
175,048
Son üye
eeness001
Geri