Tesekkur ederim hocam9060xt .gece vatanda xfx swift 16gb 18900e düşüyor onu alabilirsin
Hocam cs2 nin nvidia tarafında %1 fps konusunda daha iyi olduğunu duymuştum nvidida tarafında öneriniz var mı hiç19300müş hocamXFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu bütçede 5060 8gb var ama tavsiye etmem 9060xtnin gerisinde bir kartHocam cs2 nin nvidia tarafında %1 fps konusunda daha iyi olduğunu duymuştum nvidida tarafında öneriniz var mı hiç
%1 anlık fps düşüşü biliyorsunuz değil mi?Yani boş bir şey desek yeridir.Hocam cs2 nin nvidia tarafında %1 fps konusunda daha iyi olduğunu duymuştum nvidida tarafında öneriniz var mı hiç
Hocam akıcılığı cok etkiliyor ondan önemsemistim%1 anlık fps düşüşü biliyorsunuz değil mi?Yani boş bir şey desek yeridir.
nvdı tarafında kıyasalanacak kartASUS DUAL GeForce RTX 5060 TI OC 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS DUAL GeForce RTX 5060 TI OC 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com