Sıfır ikinci el? Öncelik ne olacak oyun vs?20K belki biraz fazla, olabiliyorsa biraz az, fark etmez, monitör dahil hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
LoL, Valorant falan oynatsa yeter ya, sıfır istiyorlar. Bende biraz baktım ama çok artmış fiyatlar, 20K ya 4060 kasa var sadece, 1660'lı kasalara da 17K verdirmek istemiyorum. Arkadaşım bakmamı istedi ama düzgün bir şey bulamadım, bir de buraya sorayım dedim.Sıfır ikinci el? Öncelik ne olacak oyun vs?
Bir de o bütçeye sıfır çok zor. Düzgün monitör 4-5k tutuyor zaten.
Monitör hariç alınır, sıfır. Monitörü de vatandan vs taksitli alırlar. Öyle 18-19a güzel iş görecek sistem kurulur.LoL, Valorant falan oynatsa yeter ya, sıfır istiyorlar. Bende biraz baktım ama çok artmış fiyatlar, 20K ya 4060 kasa var sadece, 1660'lı kasalara da 17K verdirmek istemiyorum. Arkadaşım bakmamı istedi ama düzgün bir şey bulamadım, bir de buraya sorayım dedim.
Şöyle 17K ya falan 3060 veya 4060 sistem bulabilir miyiz ya da en ucuz 3060 veya 4060 kasa fiyatı ne kadardır?Monitör hariç alınır, sıfır. Monitörü de vatandan vs taksitli alırlar. Öyle 18-19a güzel iş görecek sistem kurulur.