Neler Yeni

20K RTX 3050 + İnce laptop önerisi.

En İyi Cevap
3
Bütçe
20000
Dostlar selam, kız arkadaşıma laptop bakıyorum size de danışmak istedim. Harici ekran kartlı + ince + uzun batarya süresi istiyoruz. Şuana kadar buna uygun bulabildiğim tek seri Asus Vivobook. Bataryası 70whr, oldukça mobil, RTX 3050 si var, ekranı çok güzel(Şart değil ama oled ekran olunca yazmak istedim :D) ama tek sorun ekran kart kaç W bulamadım. Sizin de bu cihaza benzer önerilinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Atarken ekran kartı wattını ve pil whr sini belirtiseniz çok sevinirim.
@TİTAN. @Satriani @ysuflix @berke. @OzanKrm @w4da @B1L0 @OrkunJJ @şahin doğan @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:

saaslaben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
saaslaben
Dostlar selam, kız arkadaşıma laptop bakıyorum size de danışmak istedim. Harici ekran kartlı + ince + uzun batarya süresi istiyoruz. Şuana kadar buna uygun bulabildiğim tek seri Asus Vivobook. Bataryası 70whr, oldukça mobil, RTX 3050 si var, ekranı çok güzel(Şart değil ama oled ekran olunca yazmak istedim :D) ama tek sorun ekran kart kaç W bulamadım. Sizin de bu cihaza benzer önerilinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@TİTAN. @Satriani @ysuflix @berke. @OzanKrm @w4da @B1L0 @OrkunJJ @şahin doğan @Mehmet Yılmaz

Ysuflix

80+ Gold
bunun ekran kartı 40 veya 50w olması lazım. slim daha kompakt bi cihaz olduğu için öyle. ayrıca asusun oled ekranını görünce evdeki ekrana bakmak istemiyorum :D alınır bence.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun ekran kartı 40 veya 50w olması lazım. slim daha kompakt bi cihaz olduğu için öyle. ayrıca asusun oled ekranını görünce evdeki ekrana bakmak istemiyorum :D alınır bence.
50W mış. Kendi rehberimdem aldığım fotoğrafa göre bence de alını gibi bu performans farkı az geldi. Ekranı 144hz oled çok kendine çekiyor. Ama type c den tam güç şarj var mı falan bakmak lazım.
1686672896024-png.542207

Abi attığın link kırık hemde kesinlikle hp victus attığım özelliklere uymuyor. İnce değil kendim bizzat kullandım.

OrkunJJ

80+ Silver
50W mış. Kendi rehberimdem aldığım fotoğrafa göre bence de alını gibi bu performans farkı az geldi.
1686672896024-png.542207

Abi attığın link kırık hemde kesinlikle hp victus attığım özelliklere uymuyor. İnce değil kendim bizzat kullandım.
Bu baktığın grafik 4050 nin tablosu.

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka cihaz güzel senin dediklerimi karşılar alınabilir ama bana kalırsa daha geleceğe dönük alınabilir ekran kartı açısından ama sen bilirsin tabi
Bu arada beyler adam zenginmiş yav 😅

OrkunJJ

80+ Silver
Asus vivobook da harici 3050 varsa direk onu aldır bence. Oled ekran en düşük güç harcayan panel. Harici ekran kartı da 60w dır büyük ihtimalle. Batarya da gayet iyi. 16 ramli geliyor du galiba vatan da indirimli olan. İşlemci de aynı şekilde iyi. Bence fazlasıyla değer.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ysuflix

80+ Gold
50W mış. Kendi rehberimdem aldığım fotoğrafa göre bence de alını gibi bu performans farkı az geldi. Ekranı 144hz oled çok kendine çekiyor. Ama type c den tam güç şarj var mı falan bakmak lazım.
1686672896024-png.542207

detaylar için asus.com dan bak bence aradığın kriterlere uyuyor alınır gibi

OrkunJJ

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kanka cihaz güzel senin dediklerimi karşılar alınabilir ama bana kalırsa daha geleceğe dönük alınabilir ekran kartı açısından ama sen bilirsin tabi
Bu arada beyler adam zenginmiş yav 😅
Abi bizim açımızdan doğru söylüyorsun ama amacı ofis olan biri için tutupta gaming aldıramam.Bu laptop hem ince hem harici ekran kartlı o yüzden baya çekici geldi.
3050 lerde zaten 15 in katları şeklinde oluyor güçleri. 45 60 75 95 (95 istisna sanırım)
Hocam ben baktım ama bulamadım sizin de bakma şansınız var mı?
detaylar için asus.com dan bak bence aradığın kriterlere uyuyor alınır gibi
Hocam sitesi detayları detayları vermemiş, kendi rogumda en ince ayrıntısına kadar bulabilmiştim :D

OrkunJJ

80+ Silver

TİTAN.

80+ Platinum
Abi bizim açımızdan doğru söylüyorsun ama amacı ofis olan biri için tutupta gaming aldıramam.Bu laptop hem ince hem harici ekran kartlı o yüzden baya çekici geldi.

Hocam ben baktım ama bulamadım sizin de bakma şansınız var mı?
Katılıyorum kanka doğru bir görüş bu arada forumdaki arkadaşlarına da hediye alabilirsin 😁
İşin şakası bi yana hayırlı olsun

Top Bottom