Neler Yeni

20K RTX 3050 + İnce laptop önerisi.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Muhtemelen 50W Asus W ile ilgili bir bilgi vermemiş fakat NanoReview üzerinden baktığımda 2022 modelin 50W olduğunu gördüm zaten bu fiyata da ekstra olarak alternatif bulamazsınız bana göre bakılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ysuflix

80+ Gold
Abi bizim açımızdan doğru söylüyorsun ama amacı ofis olan biri için tutupta gaming aldıramam.Bu laptop hem ince hem harici ekran kartlı o yüzden baya çekici geldi.

Hocam ben baktım ama bulamadım sizin de bakma şansınız var mı?

Hocam sitesi detayları detayları vermemiş, kendi rogumda en ince ayrıntısına kadar bulabilmiştim :D
allah allah garip :D vermesi lazım aslıunda

En İyi Cevap
3
Muhtemelen 50W Asus W ile ilgili bir bilgi vermemiş fakat NanoReview üzerinden baktığımda 2022 modelin 50W olduğunu gördüm zaten bu fiyata da ekstra olarak alternatif bulamazsınız bana göre bakılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bu seri alacağım kesin gibi ama bu seriden başka özelliklerde alınabilir ne var falan ona bakıyorum şuan ama bu arada nimet gibi tek kalmış sanırım :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Bu fiyata asus kalitesinde ve harici ekran kartına sahip cihaz zor bulunur zaten inceliği ve taşıma kolaylığı ayrı bir pozitif özelliği zaten gayet güzel bir ürün bence

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Harici gpu yok bunda

Seri olarak lenovo thinkbook var ama biraz daha tuzlu fiyatları ekranları da bu kadar kaliteli olmuyor
Evet te günlük iş için kullanılacaksa I7 12700H ın dahili GPU su gayet yeterli o yüzden attım zaten.

En İyi Cevap
3
Evet te günlük iş için kullanılacaksa I7 12700H ın dahili GPU su gayet yeterli o yüzden attım zaten.
Arada it takes two tarzı oyun falan oynarızda dahili gpu nun vram sıkıntı çıkarır büyük ihtimal.
Harici gpu yok bunda

Seri olarak lenovo thinkbook var ama biraz daha tuzlu fiyatları ekranları da bu kadar kaliteli olmuyor
Bu cihazdan bahsediyorsun sanırım. Valla şuan en iyi vivobooku armaya geçtim. Nerde en ucuz veya işlemcisi daha iyi ona bakıyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Arada it takes two tarzı oyun falan oynarızda dahili gpu nun vram sıkıntı çıkarır büyük ihtimal.

Bu cihazdan bahsediyorsun sanırım. Valla şuan en iyi vivobooku armaya geçtim. Nerde en ucuz veya işlemcisi daha iyi ona bakıyorum.
En mantıklı cihaz şu an Vivo gibi duruyor hem fiyat bakımından hemde sunduğu özelliklerden.

En İyi Cevap
3
En mantıklı cihaz şu an Vivo gibi duruyor hem fiyat bakımından hemde sunduğu özelliklerden.
Bu vivonun başka modeli yok sanırım 25K altı, siz bulabildiniz mi? Fiyat hatası var gibi laptopta emsallerine göre çok ucuz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bu vivonun başka modeli yok sanırım 25K altı, siz bulabildiniz mi? Fiyat hatası var gibi laptopta emsallerine göre çok ucuz.
23.8K'ya gördüm Akakçe üzerinden fiyat düzeltilmeden yapıştırılabilir gibi görünüyor. :D

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Dostlar selam, kız arkadaşıma laptop bakıyorum size de danışmak istedim. Harici ekran kartlı + ince + uzun batarya süresi istiyoruz. Şuana kadar buna uygun bulabildiğim tek seri Asus Vivobook. Bataryası 70whr, oldukça mobil, RTX 3050 si var, ekranı çok güzel(Şart değil ama oled ekran olunca yazmak istedim :D) ama tek sorun ekran kart kaç W bulamadım. Sizin de bu cihaza benzer önerilinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Atarken ekran kartı wattını ve pil whr sini belirtiseniz çok sevinirim.
@TİTAN. @Satriani @ysuflix @berke. @OzanKrm @w4da @B1L0 @OrkunJJ @şahin doğan @Mehmet Yılmaz
MSI 4050 al Frame genaration modunu aç tokatla herkesi

Top Bottom