Alınır.20Tlye Odyssey alınır mı?
opti gayet iyi oyunu suç atmak yerine çöp pc var desene aslanBen 28'e almıştım ama berbat optimizasyonu yüzünden düzgün oynayamadım.
Ben eski AC oyunlarını sevmiyorum ben Odyssey alırdım.Sizce BrotherHoodmu alayım yoksa Odysseymi?
Aynı fiyat
Optimizasyonu gayet iyi mi? Ubisoft avukatıyla mı konuşuyorum? Ryzen 5 3600 RX 5600 XT var ve oyunun optimizasyonu kötü, bunu sadece ben söylemiyorum. Oyunun optimizasyonu ile alakalı sorunu olan bir sürü kişi var.opti gayet iyi oyunu suç atmak yerine çöp PC var desene aslan
ziya gene sallandın ziyaOptimizasyonu gayet iyi mi? Ubisoft avukatıyla mı konuşuyorum? Ryzen 5 3600 RX 5600 XT var ve oyunun optimizasyonu kötü, bunu sadece ben söylemiyorum. Oyunun optimizasyonu ile alakalı sorunu olan bir sürü kişi var.
Ya Ubisoft'ta çalışıyorsun ya da ciddi sorunların var.ziya gene sallandın ziya
Ziya Sallamaktan vazgeç Bence yeterYa Ubisoft'ta çalışıyorsun ya da ciddi sorunların var.
Yazık sanaZiya Sallamaktan vazgeç Bence yeter
Rainbow Six Siege ultra grafiklere rağmen CS ile sadece ortalama 30 fps fark ediyor AMD Yazılımının yalancısıyım.Ubisoft'un hangi oyununda yok ki optimizasyon sorunu![]()
Odyssey tabii ki pişman olursun BH alırsan.Sizce BrotherHoodmu alayım yoksa Odysseymi?
Aynı fiyat
5700XT ve 3600 ama oyun sıkıntısız sistem kötü öyle mi? Anladım..opti gayet iyi oyunu suç atmak yerine çöp PC var desene aslan
kanka oyun bugdan geöçilmiyo amaBence çok sıkıcı Oddysey bende vardı sildim. AC Unity falan daha güzel