Neler Yeni

21.000TL hazır sistem önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkürler hocam peki 21 22 K bandına daha iyisi var mıdır fiyat performans olarak yoksa en iyi bu mu dersiniz ?
Bu fiyata daha iyisi yok 3070ti var çünkü içinde b550 anakart var vs bende bunu Tavsiye ediyorum 22 bine vs

Westee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Çağrı Tahiroğlu
Bu fiyata daha iyisi yok 3070ti var çünkü içinde b550 anakart var vs bende bunu Tavsiye ediyorum 22 bine vs
Tek Kafama takılan kasanın hava sürkilasyonu mesh panel olmaması görün çıkarır mı ? Bir de psu modelini bilmiyorum. Bunları kafamda okay desem şu an sipariş geçeceğim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek Kafama takılan kasanın hava sürkilasyonu mesh panel olmaması görün çıkarır mı ? Bir de psu modelini bilmiyorum. Bunları kafamda okay desem şu an sipariş geçeceğim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Ve 280 hz 1080p monitörüm var 1080 p de dar boğaz yapar diyen var bu sistem için 2k şart diyen var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Daha önce kullandım öyle bana sıkıntı çıkarmadı kasa PSU da bilindik bir marka sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve 280 hz 1080p monitörüm var 1080 p de dar boğaz yapar diyen var bu sistem için 2k şart diyen var
Sistem 2k sistemi o doğru ama 1080p de de kullanılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom