Neler Yeni

21 Temmuz celbine yetişebilir miyim?

Spoidy

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan Yasin Cansoy
Merhabalar. 14 Mayıs'ta bir arkadaşımı askere gönderdim. 9 Haziran'da başka bir arkadaşımı daha göndereceğim. Bu süreçte ben de aradan çıkarsam mı diye düşünüyorum. Fakat bu süreç hakkında hiç bir bilgim bulunmamakta. 2025'in Ocak ayına kadar tecilim var. Şu an tecilimi iptal ettirip en iyi ihtimalle 9 Haziran celbine ya da en kötü ihtimalle 21 Temmuz celbine yetişme şansım var mıdır? Yoksa çok daha önceden mi tecilimi iptal ettirmem gerekiyordu? Yardımcı olursanız çok sevinirim ve iyi günler dilerim.

Spoidy

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan Yasin Cansoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdinç
Merhabalar. 14 Mayıs'ta bir arkadaşımı askere gönderdim. 9 Haziran'da başka bir arkadaşımı daha göndereceğim. Bu süreçte ben de aradan çıkarsam mı diye düşünüyorum. Fakat bu süreç hakkında hiç bir bilgim bulunmamakta. 2025'in Ocak ayına kadar tecilim var. Şu an tecilimi iptal ettirip en iyi ihtimalle 9 Haziran celbine ya da en kötü ihtimalle 21 Temmuz celbine yetişme şansım var mıdır? Yoksa çok daha önceden mi tecilimi iptal ettirmem gerekiyordu? Yardımcı olursanız çok sevinirim ve iyi günler dilerim.
Merhabalar. Tecilini dana önceden iptal ettirmen gerekiyordu maalesef. Çünkü Sınıflandırmaya tabi tutulman gerekiyor ilk önce. Yerinde olsam hızlıca bozdururum Eylül Ekim Celbinde alma şansları var seni şahsen ben geçen yıl 27 Temmuz da bozdurdum beni Kasımda aldılar.

Spoidy

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan Yasin Cansoy
Merhabalar. Tecilini dana önceden iptal ettirmen gerekiyordu maalesef. Çünkü Sınıflandırmaya tabi tutulman gerekiyor ilk önce. Yerinde olsam hızlıca bozdururum Eylül Ekim Celbinde alma şansları var seni şahsen ben geçen yıl 27 Temmuz da bozdurdum beni Kasımda aldılar.
Eylül ve Ekim aylarında da mı askere alım yapıyorlar hocam?

alizvel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
alperen yıldız
okul la ilişkisi kesılınce sana 2 yıl verıyorlar sonra sı yok haberınız olsun

Top Bottom