21 Yaş Araba Önerisi

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
1000000
21 Yaşındayım, yaşıma hitap eden, piyasası olan bir araç istiyorum. bütçe 1.000.000 TL (1 kuruş fazla çıkmaz)

Max 200.000km olmalı
Ağır hasar kaydı olmamalı
Şase, podye, airbag gibi önemli yerlerde işlem olmamalı
Ufak tefek değişen, boya olabilir.

Benim bulduklarım

A3 Sedan 1.6TDI
Golf 7 1.6TDI/1.4TSI
Egea Cross 1.6MJET

21 Yaşındayım, yaşıma hitap eden, piyasası olan bir araç istiyorum. bütçe 1.000.000 TL (1 kuruş fazla çıkmaz)

Max 200.000km olmalı

Benim bulduklarım

A3 Sedan 1.6TDI
Golf 7 1.6TDI/1.4TSI
Egea Cross 1.6MJET
yasadıgınız yer nersi orayıda yazsaydınız bakcak arkdaşlar ona göre bakardı

Max 200.000km olmalı

Benim bulduklarım

A3 Sedan 1.6TDI
Golf 7 1.6TDI/1.4TSI
Egea Cross 1.6MJET
O paralara Alman arabası asla alma git güzelce bir 2016 model focus al hep tipi güzel hem şanzımanı sağlam sorun çıkartmaz veya Megane al (önerim focus)

İlk araban ise zaten bayağı pahalı çıkacak servis bakımı fiatınki bayağı uygun ortalama 3/5 arası değişir .

Ben her zaman yeni yenidir mantığıyla düşünürüm ve 1.6 dizel egea zaten diğerlerini serilik olarak ta konfor olarak daha zayıf ama senin için konfor mu ön planda masrafsızlık ve daha az sorunsuz olması mı

İlk araban ise zaten bayağı pahalı çıkacak servis bakımı fiatınki bayağı uygun ortalama 3/5 arası değişir .

Ben her zaman yeni yenidir mantığıyla düşünürüm ve 1.6 dizel egea zaten diğerlerini serilik olarak ta konfor olarak daha zayıf ama senin için konfor mu ön planda masrafsızlık ve daha az sorunsuz olması mı
İlk aracım değil, ama ilk arabam olacak. Konfor benim için son planda, önemli olan masrafsızlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paralara Alman arabası asla alma git güzelce bir 2016 model focus al hep tipi güzel hem şanzımanı sağlam sorun çıkartmaz veya Megane al (önerim focus)
Boş paket 1.3 megane nasıldır?

Hocam bununla az rampada gitmek zulüm olur. Geçen yaz sonu sırf uygun geldi diye 1.4 egea sedan aldık(teknik verileri aynı) rampada 5/6 bin devir altı görmedi
antalyada yeter diye düşünüyorum yazlık yer zaten

İlk aracım değil, ama ilk arabam olacak. Konfor benim için son planda, önemli olan masrafsızlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş paket 1.3 megane nasıldır?
Megane boş da olsa dolu da olsa alınır piyasa aracı şahsi fikrim temiz focus bakman madem gençsin güzel beyaz renk yeni nesil LED farkı büyük radyatör girişli olan kasası yani 2016 ve sonrası en iyisi bu olucaktir bence

i20, polo, fiesta gibi modeller olmaz. 4 üniversite öğrencisi sığabileceğimizi sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri