21 yaşındayım ve milli olmadım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
90
Lisede 1 haftalık bir ilişkim oldu sadece. Onun dışında kız işlerinden uzak durdum hep. Yaş 21 ve milli değilim. Evliliğe saklıyordum ama artık bu duruma dikkat eden kızlarda kalmadığını düşünüyorum, milli mi olsam diye düşünüyorum. ESC'ye gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz nedir?
Banane, bizene gibi yargılayıcı davranmayın, öneri istiyorum. Sizce evliliğe mi saklayayim yoksa ESC'ye gideyim mi?

Lisede 1 haftalık bir ilişkim oldu sadece. Onun dışında kız işlerinden uzak durdum hep. Yaş 21 ve milli değilim. Evliliğe saklıyordum ama artık bu duruma dikkat eden kızlarda kalmadığını düşünüyorum, milli mi olsam diye düşünüyorum. ESC'ye gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz nedir?
Banane, bizene gibi yargılayıcı davranmayın, öneri istiyorum. Sizce evliliğe mi saklayayim yoksa ESC'ye gideyim mi?
evliliğe sakla bi de herkesin şeyaptığı karadeliğe şeyapma

Donanım arşiv kendini aştı

Bende maaşımı bekliyorum direkt buse ablaya basıcam parayı

Sevgili edinmeye çalış yada kendini evliliğe sakla bi hastalık kaparsan senin için öyle kötü olurki üstelik berbat bi şey insan iğrenir günde 1000 kişinin sktuğu yere ortada hiç bi duygu yok aşk yok sex yapcan kişiyle gitsen hiç zevk almıycanada adım gibi eminim

eskiden burası teknoloji forumuydu şimdi kızlar soruyor'a döndü bunu nasıl onayladınız @Mehmet Yılmaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,132
Üyeler
189,396
Son üye
IAhmethanI
Geri