🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Katılım
- 27 Mart 2020
- Mesajlar
- 15,203
- Reaksiyon skoru
- 40,960
Eder pahalı her şeyi oldu bittiğine getiriyorlarPişman eder mi? Ve neden iyi değil diyorsunuz? Para konusunu düşünmezsek neden iyi değil hocam.
Eder pahalı her şeyi oldu bittiğine getiriyorlarPişman eder mi? Ve neden iyi değil diyorsunuz? Para konusunu düşünmezsek neden iyi değil hocam.
vay benim kader arkadaşımLisede 1 haftalık bir ilişkim oldu sadece. Onun dışında kız işlerinden uzak durdum hep. Yaş 21 ve milli değilim. Evliliğe saklıyordum ama artık bu duruma dikkat eden kızlarda kalmadığını düşünüyorum, milli mi olsam diye düşünüyorum. ESC'ye gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz nedir?
Banane, bizene gibi yargılayıcı davranmayın, öneri istiyorum. Sizce evliliğe mi saklayayim yoksa ESC'ye gideyim mi?
Dini olarak ne kadar fekalet olduğu bir yana, Kapanın içindeki fareye aldanmayın. Umarım sizi anlıhabilecek bir Hanımefendi bulursunuz. Unutmayın, "Ucuz etin yahnisi Yaban olur."Lisede 1 haftalık bir ilişkim oldu sadece. Onun dışında kız işlerinden uzak durdum hep. Yaş 21 ve milli değilim. Evliliğe saklıyordum ama artık bu duruma dikkat eden kızlarda kalmadığını düşünüyorum, milli mi olsam diye düşünüyorum. ESC'ye gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz nedir?
Banane, bizene gibi yargılayıcı davranmayın, öneri istiyorum. Sizce evliliğe mi saklayayim yoksa ESC'ye gideyim mi?
Dini olarak ne kadar fekalet olduğu bir yana, Kapanın içindeki fareye aldanmayın. Umarım sizi anlıhabilecek bir Hanımefendi bulursunuz. Unutmayın, "Ucuz etin yahnisi Yaban olur."
vay benim kader arkadaşım
Hocam muhafazakar bi aileye sahibim, kendimde dini konulara dikkat ederim elimden geldiğince ama yaş 21 ve tak etti artık, arkadaş ortamında bile dalga konusu oluyorum. Ya dalga konusu olmakta sıkıntı yok eyvallah ben kendimi korumuşum sonuçta ama kadın kısmından da pek umudum yok gibi yani, ben kendimi temiz tutup geçmişi kirli kadın istemem doğal olarak ama temiz bi kadın varmı piyasada? Azdır sayıları bence bu devirde ve ben kendim sabredemediğimi düşünüyorum. Artık şu milli takım formasını bende giymek istiyorumEder pahalı her şeyi oldu bittiğine getiriyorlar
hani esc gitme kanka izlediğin po**o filmleri gibi değil kadın o kadar temiz değil yüksek ihtimal bakteri kaparsın sok çıkar tahsil et bitti öpüşme koklaşma falan yok pişman olursun hastalık kaparsın tavsiyem gitme en azından sevgili falan yapıp onla yap(konuya bak be)Hocam muhafazakar bi aileye sahibim, kendimde dini konulara dikkat ederim elimden geldiğince ama yaş 21 ve tak etti artık, arkadaş ortamında bile dalga konusu oluyorum. Ya dalga konusu olmakta sıkıntı yok eyvallah ben kendimi korumuşum sonuçta ama kadın kısmından da pek umudum yok gibi yani, ben kendimi temiz tutup geçmişi kirli kadın istemem doğal olarak ama temiz bi kadın varmı piyasada? Azdır sayıları bence bu devirde ve ben kendim sabredemediğimi düşünüyorum. Artık şu milli takım formasını bende giymek istiyorum![]()
o miliyi temiz yoldan ara baktın olmuyor yaş daha da ilerliyor bari tecrübe kazan tabi tavsiye etmiyorum ama tercih meselesiHocam muhafazakar bi aileye sahibim, kendimde dini konulara dikkat ederim elimden geldiğince ama yaş 21 ve tak etti artık, arkadaş ortamında bile dalga konusu oluyorum. Ya dalga konusu olmakta sıkıntı yok eyvallah ben kendimi korumuşum sonuçta ama kadın kısmından da pek umudum yok gibi yani, ben kendimi temiz tutup geçmişi kirli kadın istemem doğal olarak ama temiz bi kadın varmı piyasada? Azdır sayıları bence bu devirde ve ben kendim sabredemediğimi düşünüyorum. Artık şu milli takım formasını bende giymek istiyorum![]()
konu dışında açmış konuyueskiden burası teknoloji forumuydu şimdi kızlar soruyor'a döndü bunu nasıl onayladınız @Mehmet Yılmaz
eskiden burası teknoloji forumuydu şimdi kızlar soruyor'a döndü bunu nasıl onayladınız @Mehmet Yılmaz