Neler Yeni

210 Bin Kmde Dizel 1.6 Honda Civic Alınır Mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.
Dizel alma benzin veya LPG bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet
Geçen gün youtube bu motorun kapak açılmadan 610bin'e kadar kullanan adamın videosunu izlemiştim.

Dizelin başkenti japonyadır, uçarak gitmez ama sıkıştırma oranı minimal tutulup blok kol krank dayanımı hep üst seviyede olur.
Yağ pompasına kadar fabrikada yataklama yapılır. Uzun süreli kullanıcı olacaksan senin için problemsiz bir araç olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
samet
1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.
Eksper yaptırılarak alınabilir 200k km Honda için hiç bir şey düzgün kullanılan bir Japon motoru bence 500k km ye kadar yolu var amma velakin Türkiye’de tutulmuyor benzinli almak daha mantıklı gibi tabi tercih meselesi ben arabayı alıp binicem satışı ağır olması sorun değil diyorsan olur ama ben arabamı ilana attığımda 1 ay içinde satılsın diyorsan alma önermem ne olursa olsun tanıdığın bildiğin iyi bir ekspertiz yaptır paraya acıma eksper konusunda yoksa büyük bir pişmanlık yaşarsın

Sinmiedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ömer Kılıç
Ne yaptınız aldınızmı bende düsünüyorum o kasayı kronik sorunları falan nedir bulmaya calısıyorum öğrenemedim

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
Ne yaptınız aldınızmı bende düsünüyorum o kasayı kronik sorunları falan nedir bulmaya calısıyorum öğrenemedim
istediğim araba hemen satıldı Toyota Auris 2013 1.33 Benzinli aldım memnunum baya. Makyajlı Kasa 124 binde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,383
Üyeler
169,565
Son üye
AyemAlpha
Top Bottom