Enco
80+ Silver
nasıl aldınız hocam retail falan mı@berkozbicerr gülmüşsün ama cidden beleş
nasıl aldınız hocam retail falan mı@berkozbicerr gülmüşsün ama cidden beleş
Alakası yok hocamnasıl aldınız hocam retail falan mı
Psikolojik tatmin.Niye kendini temizlemeye ihtiyaç duysun bende kullanıyorum gayette mantıklı
Kafan basmıyor ki. Ucuz windows key satan yerlerin bu kodları yasal olmayan yollardan elde edip etmediğini bilemezsin. Karakterden bahseden velede bak, işine gelince korsan kullanıyorsan ve bunu hiç çekinmeden ulu orta söylüyorsun ama bunu önermiyor musun? Ne büyüklük.YASAL OLMAYAN YOLLARLA ELDE EDİLEN HER ŞEY KORSANDIR BİTTİ. İSTER PARAYLA SATSIN İSTER BEDAVA VERSİN FARK ETMEZ.
aynı kodu binlerce insan kullanıyor o retail olmuyor muAlakası yok hocam
Üstte ki atılan Windows 10 Etkinleştirme konusunda ki yöntemleri uyguladığınız vakit Windows etkinleşiyor zaten
Windows etkinleştikten sonra 11'e upgrade ediyorsunuz bu kadar basit
Windows kendisi söylüyor hala bilemezsin diyor çomar.Kafan basmıyor ki. Ucuz windows key satan yerlerin bu kodları yasal olmayan yollardan elde edip etmediğini bilemezsin.
15 yaşındaki çocuğun 24 yaşındaki birine söylediği lafa bak komik.Karakterden bahseden velede bak,
aynı kodu binlerce insan kullanıyor o retail olmuyor mu
artık aldım bidaaki pcye keşke sizlere danışsaydımeğer er bagsettiğiniz burada ki gibi bir şeydse hayır değilRetail Lisans Nedir?
1- Retail lisans nedir? 2- OEM lisanslar gibi kurulduğu anda etkinleşir mi veya kurulum esnasında ürün anahtarı girmemiz istenir mi? 3- Anakarta gömülür mü? 4- Kaç bilgisayarda kullanılabilir? 5- Aynı bilgisayar üzerinde kaç defa kullanılabilir? Tapatalk'tan dolayı maddelendirme kullanamıyorum.www.technopat.net
Ben pintipin den aldım keyi aldıktan sonra pintipin sitesindeki videoları izleyerek aktifleştirebilirsinPeki önerebiliceğiniz alternatif bir site varmı bu keyleri satan güvenilir?