Ygbayraktar
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
![]()
SHURIKEN GAMING ES7 FUMA RGB 4800DPI Gaming Makrolu USB Oyuncu Mouse Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SHURIKEN GAMING ES7 FUMA RGB 4800DPI Gaming Makrolu USB Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla,www.mediamarkt.com.tr
Şöyle bir ürün daha var, ben satın aldım şu anda dağıtımda. Eğer almak isterseniz bunu da tercih edebilirsiniz. KDV dahil ücretsiz kargo üstelik.
Hocam senin şu an verdiğin cevap daha da komik ben sana açıklayayım. Şu ekteki başlığa bakarsan hangi fiyata satıldığını görebilirsin. Aradan 16 gün geçmiş sizce fiyatı sabit kalır mı? Ben sadece seçenek sundum satın alması kişiye kalmış. Kaldı ki zaten sensörünün ne olduğunu bilmediğimi de söyledim, geçmiş konu mesajlarında.Abi sen ne düşünerek 200 TL lik mouse a karşı 700 TL ye satılan ama sensörü bile belli olmayan mouse önerdin ? 700 TL ye çıkarsak 10 tane kablosuz mouse öneririm burada. Önerdiğin ürünü inceledim ne sensör belli ne MCU. Bu claw ın cerbesus mu ne modelinde en azından sensör pixart , tüm içerik özellikleri açıklanmış ve 200 TL , bu mouse karşı verdiğin örnek çok komik olmuş