Neler Yeni

21K bütçe hazır sistem önerisi

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Bu sistemi b550 anakart ile özelleştirip alınması çok daha mantıklı olur. Sonradan bütçeniz olduğunda 2 adet daha aynı ramden almanızı öneririm. Depolamanız biterse 2 m2 slotu olduğu için 1 adet daha m2 takabilirsiniz.
Kasımın sonunu beklemekte fayda var. Eğer şimdi alma planınız varsa bu sistem şu anlık mantıklı.
ek olarak overcloock kilidi açılır

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
B550 anakart 900tl fark olanı ekle. 20.899 TL ye al.

Yani kasımın sonunda benzer sistemler illaki olur. İndirimli güzel bir sisteme denk gelme olasılığınız var. Uygun fiyata çıkarsa çok çabuk bitebilir. Kaçırılabilir yani. Hiç daha uğraşmak istemezseniz alabilirsiniz. Bu fiyat üzmez. 16.5K vatandaki 4060 5600x sistemi söyleyebilirsin bana ama o dk lar içerisinde bitti.
Reis ben kafamdan ram ile Ssd artırdım ama daha mı iyi oldu kötü mü oldu bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

B550 anakart 900tl fark olanı ekle. 20.899 TL ye al.

Yani kasımın sonunda benzer sistemler illaki olur. İndirimli güzel bir sisteme denk gelme olasılığınız var. Uygun fiyata çıkarsa çok çabuk bitebilir. Kaçırılabilir yani. Hiç daha uğraşmak istemezseniz alabilirsiniz. Bu fiyat üzmez. 16.5K vatandaki 4060 5600x sistemi söyleyebilirsin bana ama o dk lar içerisinde bitti.
Güncel halli bu al dersen alayım bu şekil

Ekler

• IMG_4413.png
    IMG_4413.png
    449.7 KB · Hit: 12

Bünyamina

80+ Platinum
Reis ben kafamdan ram ile Ssd artırdım ama daha mı iyi oldu kötü mü oldu bilemedim
Sen sadece anakartı ekle ve al. Sonradan n11 den aynı ramı kuponla daha uyguna 2 adet alabilirsin. 1tb m2 alırsın 2k ya. https://www.n11.com/urun/kingston-b...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
Sen sadece anakartı ekle ve al. Sonradan n11 den aynı ramı kuponla daha uyguna 2 adet alabilirsin. 1tb m2 alırsın 2k ya. https://www.n11.com/urun/kingston-b...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Bu attığın linkteki ramdan 2 tane mi alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
güneş
hocam sizin attığınız sistem daha mantıklı gibi bir haftaya alırım gibime geliyor sağolun

Bünyamina

80+ Platinum

Güncel halli bu al dersen alayım bu şekil
O kadar yazıyorum ama sadece anakartı değiştir al. Bir şeyler ekleme bu sisteden sisteme sadece anakartı ekle al.

Bu attığın linkteki ramdan 2 tane mi alayım
Evet ramı kupon kullanıp almayı unutma. Birde attığım m2 ssd yi al. Bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,732
Üyeler
163,373
Son üye
rasitis