Çözüldü✓ 21k Ekran kartı hariç am5 sistem önerisi

emir k

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
21000
Arkadaşlar ekran kartım var
Anakart olarak kesin bir şekilde asus prime b650m r modelini alacağım
İşlemci ram kasa psu ve kule tipi soğutucu önerir misiniz?
Monitör kulaklık klavye fare elimde var

Arkadaşlar ekran kartım var
Anakart olarak kesin bir şekilde asus prime b650m r modelini alacağım
İşlemci ram kasa psu ve kule tipi soğutucu önerir misiniz?
Monitör kulaklık klavye fare elimde var
mevcut olan parçalarınızı modeli ile söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim

Hocam 7500f, patriot cl30 6000mhz 2x16 ram falan bakıyordum da bu akşam gaming gecesi olduğu aklıma geldi, siz oraya da bakın yine. Soğutucu olarak çoğu işinizi görür X123 gibi, iyi bir şey alayım derseniz Thermalright Peerless Assassin 120 veya phantom spirit alabilirsiniz. Kasa psu önermesem daha iyi epeydir bakmıyorum piyasaya, yeni psu'lara pek hakim değilim.

mevcut olan parçalarınızı modeli ile söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim
Hocam ekran karti olarak rx6800xt var anakart olarakta asus prime b650m r modelini alacağım yani ssd ram psu kasa ve soğutucu onerisi istiyorum

dostum şuanda baktım gerekli önermeyi başka açtığınız konu da yanıt aldığınızı gördüm size önerebilceğim donanımlar onlar sadece psu ve kasa kalıyor
küçük bir kasa istiyorsan kendi kulandığım msı mag 100r öneririrm eğer ki daha büyük bir kasa istiyorsan corsair 480t yi önerebilirim eğer corsair i alırsan 750w psu çıkıcak gayet yeterli bir psu veya msı mag 100r kasasını alırsan sana önerebilceğim psu msı mag a650bn sakın diğer modelleri alma sadece bn yazan modeli al diğer modellerde örneğin bnl yazan modellerine göre en iyisi bn olan modeli eğer biraz daha maddi gucun var ise 750w da alabilirsin

dostum şuanda baktım gerekli önermeyi başka açtığınız konu da yanıt aldığınızı gördüm size önerebilceğim donanımlar onlar sadece psu ve kasa kalıyor
küçük bir kasa istiyorsan kendi kulandığım msı mag 100r öneririrm eğer ki daha büyük bir kasa istiyorsan corsair 480t yi önerebilirim eğer corsair i alırsan 750w psu çıkıcak gayet yeterli bir psu veya msı mag 100r kasasını alırsan sana önerebilceğim psu msı mag a650bn sakın diğer modelleri alma sadece bn yazan modeli al diğer modellerde örneğin bnl yazan modellerine göre en iyisi bn olan modeli eğer biraz daha maddi gucun var ise 750w da alabilirsin
Tamamdir hocam teşekkürler

Geri