Neler Yeni

220 TL BANDINDA ( MEKANİK ! ) KLAVYE ARAYANLAR BURAYA!

Hayır hiç de hissiyatlı değil kullandım bir mekaniğe bsatım rampage hydra 6ydı birde ona bastım cidden membran alınmaz yani şahsi kendi düşüncem.
Rampage bende sevmiyorum kulaklıkları zaten alınmaz ama klayvede düşük bütçede mecbur alıyoruz

Hydra ve g213 karşılaştırmak ???

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yok kalitesiz değildi zaten bende saber RGB var ama o klavyeden çok başı ağrıyan gördüm ve şahit de oldum göz göre göre parayı çöpe atıyor insanlar sizinkisi inşallah bozulmaz ama bozulursa konu açarsanız insanlar bilinçlenir.
Tabikide açarım fakat bende şöyle düşünerek aldım zaten bu klavyenin satışa çıkma tarihinden baya bi geçti ve dedim herhalde hatayı anlayıp çözümünü fln bulmuş olabilirler, biraz saçma gelebilir ama neden olmasın :D zaten sorunu aslında basit bir çözümlü rastgele tuşlara basma sorunu varmış ve yetkili servis yani garantisi, bence klavyeyi değişim yapmak yerine içindeki sensörlerin sorununa bakıp değişim fln yapabilir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
ona da katılmıyorum bende kaliteli lenovo membran klavye var neredeyse red switch mekanik klavye gibi hissiyatı var ben çok bir fark hissetmedim aksine bide yay sesi geceleri kafamı yiyor.
Ben öyle düşünmüyorum logitec g213 le rampage hydra r6 yı koydum yan yana hyra6 nın basma hissiyatı daha güzel

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Alabilirsin vergiyle 250ye felan gelir bir türk 12 TL vergi geldi demiş drop plusla aynı siyah demirli olan
aa Bildiğin markalarını basıp satıyorlar :) bitlendim bak şimdi ben steel series alabilirim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hydra ve g213 karşılaştırmak ???
Dostum şuan yaptığın şey, insanların maddi durumunu düşünmeden aldığımız rampage gamepower gibi marka klavyeleri aşşağılamak ve mekanik yerine membran önermek niyeymiş klavyenin malzeme kalitesi kötüymüş 🤦‍♂️

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Tabikide açarım fakat bende şöyle düşünerek aldım zaten bu klavyenin satışa çıkma tarihinden baya bi geçti ve dedim herhalde hatayı anlayıp çözümünü fln bulmuş olabilirler, biraz saçma gelebilir ama neden olmasın :D zaten sorunu aslında basit bir çözümlü rastgele tuşlara basma sorunu varmış ve yetkili servis yani garantisi, bence klavyeyi değişim yapmak yerine içindeki sensörlerin sorununa bakıp değişim fln yapabilir.
Garantiye pek güvenmeyinde sorunsuz kullanmaya bakın daha iyi seçenek gene de almazdım gerekirse 1-2 ay bekleyip ogre falan alabilirdin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum şuan yaptığın şey, insanların maddi durumunu düşünmeden aldığımız rampage gamepower gibi marka klavyeleri aşşağılamak ve mekanik yerine membran önermek niyeymiş klavyenin malzeme kalitesi kötüymüş 🤦‍♂️
Evet bende ona sinirlendim napalım bütçemiz yok 200 tl bütçesi olan bir insan gidipde g213 önermessiniz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
g213 350 TL hydra r6 380 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka bastığını daha yenimi öğrendin dostum.d
Yok biliyordumda bu bildiğin direk aynısı :) dedim herhalde bi eklenti vesaire bir şey yaparlar ama yok.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Evet bende ona sinirlendim napalım bütçemiz yok 200 TL bütçesi olan bir insan gidipde g213 önermessiniz

Arada 500 tl gibi mebla yok farkında mısın ?? Benim demek istediğim bak kardeşim 200 tl para biriktirmişsin yazım etme iki gün daha bekle biraz daha para biriktir daha iyi daha uygun olanını al diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum g213 350tl hydra r6 380tl 30 TL fark?

Pardon ben stok az olan siteye bakmışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom