Neler Yeni

220 TL BANDINDA ( MEKANİK ! ) KLAVYE ARAYANLAR BURAYA!

Rampage mekanik varken dostum neden logitech membran alıymı şakamısın ya mekanikleri rampage yapmıyor zaten mekanik switchlerin markaları var al optik switch sorun yaşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık alınmaz rampage gamepower gibi ama klavye mecbur alıyoruz

Switchlere lafım yok ama tuş yatağı kalitesi gibi eksiklikleri olan mekaniğe para vermek bana mantıklı gelmiyor.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Şans işi :) bende aldım ve kalitesiz değil, kronik sorunlu. Kalitesini tabi beğenmediysen bişey diyemem sonuçta fiyatı belli.
Yok kalitesiz değildi zaten bende saber rgb var ama o klavyeden çok başı ağrıyan gördüm ve şahit de oldum göz göre göre parayı çöpe atıyor insanlar sizinkisi inşallah bozulmaz ama bozulursa konu açarsanız insanlar bilinçlenir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar hepsi burada da KBR 90 ORİON Mekanik klavye şuanda 228 TL ye alınabiliyor, ürün aslında 250 270 TL bandında satılıyor ama hepsi burada şuan 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 25 TL 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim uygulamakta.
ürün linki:

Ben zaten bişey aldıktan sonra olur hep böyle şeyler arkadaş şans yemin ediyorum bi bana gülmedi size gülsün :D
Ne kadar sürecek acaba

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yok kalitesiz değildi zaten bende saber RGB var ama o klavyeden çok başı ağrıyan gördüm ve şahit de oldum göz göre göre parayı çöpe atıyor insanlar sizinkisi inşallah bozulmaz ama bozulursa konu açarsanız insanlar bilinçlenir.
Aga iyide 200 300tl ye marka klavye yok varsada membran var basma hissi çöp

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
tabii ki şans da vardır ama 4/2 bozulma oranı olan bir ürünü de almam aldırmam da ve ayrıca yemin ederim ilk g102 aldık taktım ve ışıkları 5 saniye yandı söndü mouse çalışmadı garantiye gitti daha parasını alamadım bu hafta alıcam logitech de olsa bozuluyor yani ama kronik değil en azından.
Valla ben 2 yıl garantisi var diye vede hepsiburada ya güvendiğim için aldım, şuanlık sorunu yok bakalım. Olursada garantiye vericem.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Switchlere lafım yok ama tuş yatağı kalitesi gibi eksiklikleri olan mekaniğe para vermek bana mantıklı gelmiyor.
Doğru diyorsunuz saber rgb aldım 350 liraya yay sesi falan geliyor gece rahatsız etmiyor değil ama bendeki red switch ondan duyuyor olabilirim.

g213 membran klavye sırf logitech diye niye membran alırkı insan kulaklık değil mouse ddeğil switchler,n markaları yazıyor zaten bul en iyisini al

1. Olarak ms farkı
2. Olarak illa logitech al demiyorum sadece bir örnek verdim.
3. Membran olmasına rağmen hissiyatı ve performansı gayet makul seviyelerde.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Rampage mekanik varken dostum neden logitech membran alıymı şakamısın ya mekanikleri rampage yapmıyor zaten mekanik switchlerin markaları var al optik switch sorun yaşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık alınmaz rampage gamepower gibi ama klavye mecbur alıyoruz
Ben alıcam drop plus takip ettiğim kanallar güzel övdüler burda da övenler oldu şans vericem.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1. Olarak ms farkı
2. Olarak illa logitech al demiyorum sadece bir örnek verdim.
3. Membran olmasına rağmen hissiyatı ve performansı gayet makul seviyelerde.
Hayır hiç de hissiyatlı değil kullandım bir mekaniğe bsatım rampage hydra 6ydı birde ona bastım cidden membran alınmaz yani şahsi kendi düşüncem.
Rampage bende sevmiyorum kulaklıkları zaten alınmaz ama klayvede düşük bütçede mecbur alıyoruz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Aga iyide 200 300tl ye marka klavye yok varsada membran var basma hissi çöp
ona da katılmıyorum bende kaliteli lenovo membran klavye var neredeyse red switch mekanik klavye gibi hissiyatı var ben çok bir fark hissetmedim aksine bide yay sesi geceleri kafamı yiyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben alıcam drop plus takip ettiğim kanallar güzel övdüler burda da övenler oldu şans vericem.
Alabilirsin vergiyle 250ye felan gelir bir türk 12 tl vergi geldi demiş drop plusla aynı siyah demirli olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78
Top Bottom