+220 Yurtİçi Kargo SMS?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
+220 gibi saçma bir Alan kodu ile başlayan numara; "koliniz adres nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir, tekrar gönderilebilmesi için lütfen Adresi güncelleyin" gibi bir SMS geldi.

Normalde Yurtİçi Kargo'nun daha önce gönderdiği maillere baktım, başlık kısmında herhangi bir böyle numara yok. YURTICI KRG şeklinde yazıyor orijinal olanda.

Bu bahsettiğim +220 olana itibar etmemem gerekli değil mi?

+220 gibi saçma bir Alan kodu ile başlayan numara; "koliniz adres nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir, tekrar gönderilebilmesi için lütfen Adresi güncelleyin" gibi bir SMS geldi.

Normalde Yurtİçi Kargo'nun daha önce gönderdiği maillere baktım, başlık kısmında herhangi bir böyle numara yok. YURTICI KRG şeklinde yazıyor orijinal olanda.

Evet itibar etmeyiniz dolandırıcı numarasıdır

yeni patlamış bunlarda ihbar edin direk

Gambiya ülkesinin kodu. Nasıl becerebiliyorlar sahtekarlikta 1 numara olduk. Aman dikkat edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,080
Üyeler
189,212
Son üye
seseiais
Geri