2200 tl dedim biri 2500tl diğeri 2600 tl olan telefon atmışsın![]()
Oppo A5s 32 GB/3 GB (Oppo Türkiye Garantili) Mavi 32 GB Fiyatları ve Özellikleri
Oppo A5s 32 GB/3 GB (Oppo Türkiye Garantili) Mavi 32 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Xiaomi Redmi Note 9 64 GB Gri Cep Telefonu | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Xiaomi ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
bu fiyata çıkabilirseniz parasının hakkını verebilecek bir telefonBütçenizi biraz arttırıp Realme 6 almaya çalışın.
Bu bütçede başka telefon önerirsem yanlış yönlendirmiş olurum.
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bütçemi malesef aşıyo 2000 tl lik almak istiyorum ama max. 2200 tlBütçenizi biraz arttırıp Realme 6 almaya çalışın.
Bu bütçede başka telefon önerirsem yanlış yönlendirmiş olurum.
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Anladım hocam, o halde Xiaomi Redmi Note 8 yada Realme 5i telefonlarına bakabilirsiniz.bütçemi malesef aşıyo 2000 TL lik almak istiyorum ama max. 2200 TL
İkisinin de birbirlerine kıyasla artı ve eksi özellikleri bulunmakta.ben de bu ikisine bakıyorum ama redmi note 8 daha mantıklı gibi çünkü realme 5i 720p
ben öyle telefonda oyun oynayan birisi değilim bana göre redmi note 8 önde birde realme 5i bana fazla büyük geldi.Galiba redmi note 8 alıcamİkisinin de birbirlerine kıyasla artı ve eksi özellikleri bulunmakta.
Karşılaştırmalara bakın, size göre hangisi özellik bakımından daha cazip geliyorsa,
Onu tercih edebilirsiniz. Kullanım amacınızı da göz önünde bulundurun tabi.