Bu arada çok iyi fiyata almışsınız. Dediğim gibi haziran ayında alıcağım için vakit var sadece öneri söyleseniz yeterli.Gaming gecesinden 5hafta kadar önce 1700tl'ye rx5500xt asus dual aldım o bütçede böyle indirimleri takip edersen sıfır güzel bir şey bulursun diğer türlü maalesef imkansız
Lan sana 1200 e Buldum 1060Selamlar, haziran ayında kesin alıyorum. 2200 kadar ekran kartına ayırma imkanım var. Önerilerinizi bekliyorum dostlar, iyi forumlar.
Sistem: 10100f
h410
8+8 neo forza ram
xpg pylon 550w
Zalman t7
Hocam monitör için bütçe de kalmalı. 2200 aşamam. Hem haziran ayı hiç belli olmaz bir anda Çaaaaaaaaat diye fiyatlar düşer 5500xt alırım.Kaçırma
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Nasıl? Ölü ilandır hocam olamaz yani.Lan sana 1200 e Buldum 1060
Kanka buldum adamla konuşurken adam ilanı kaldırdı şey yeni ekran kartı almış 1060 ı çıkarırken fanını kırmış galiba Bi tanesinin fan alırsan kullanabilirsinHocam monitör için bütçe de kalmalı. 2200 aşamam. Hem haziran ayı hiç belli olmaz bir anda Çaaaaaaaaat diye fiyatlar düşer 5500xt alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl? Ölü ilandır hocam olamaz yani.
dostum bence haziran ayında bir daha konu aç.Selamlar, haziran ayında kesin alıyorum. 2200 kadar ekran kartına ayırma imkanım var. Önerilerinizi bekliyorum dostlar, iyi forumlar.
h410
8+8 neo forza ram
xpg pylon 550w
Zalman t7
İyi biliyorum o heyecanıHaklısın aslında fakat çok heyecanlıyım neden isekendim hariç 5-6 kişiye sistem aldırdım ama bir türlü kendim alamadım.
Hocam hazirana kadar sürekli bu gaming gecelerine bakın 1700-1800'e RX 5500 Xt bulursanız pederi ikna edin diyin işte daha ucuza gelcek hem senin paran cebinde kalcak hem iyisini alcaz falan diye alır o zaman bence.Selamlar, haziran ayında kesin alıyorum. 2200 kadar ekran kartına ayırma imkanım var. Önerilerinizi bekliyorum dostlar, iyi forumlar.
h410
8+8 neo forza ram
xpg pylon 550w
Zalman t7
Hatta o zaman hata oldu ve gaming gecesi özel fiyattan normal olarak satılmıştı galiba fiyat açıklanmadanGaming gecesinden 5hafta kadar önce 1700tl'ye rx5500xt asus dual aldım o bütçede böyle indirimleri takip edersen sıfır güzel bir şey bulursun diğer türlü maalesef imkansız