Neler Yeni

2200 TL'ye 2 Tane Redmi Note 9 Pro Aldık Pişman Olur Muyuz?

.RBO.

80+ Silver
Aga adam örn 8gb ram var 8gb Rami alıp yerine 2 GB ram takmış diğer Rami satmış olabilir veya örn 128 GB hafıza var onu alıp satıp yerine 30 GB hafıza koymuş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya bir önceki mesajımda dediğim taktığı diğer donanımlarda yapmış ve onlarında yedek parça olarak satmış olabilir

Excator23cm

80+ Gold
Evet 2si toplam 2200 TL

Bakın anlatamıyorum telefoncu babamın arkadaşı bu yüzden bize çok az karla sattı telefonu telefoncuya satan adam da acil ihtiyaçtan satmış telefonlar çakma değil 4-5 tane telefoncuya sorduk neden inanmıyorsunuz anlamadım

Yurtdışı değil Xiaomi Türkiye garantisi var
Bayağı ucuza gelmiş ama zaten garantisizleri 1100tl ye satılıyor du bayağı kar'a geçersin.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Aga adam örn 8gb ram var 8gb Rami alıp yerine 2 GB ram takmış diğer Rami satmış olabilir veya örn 128 GB hafıza var onu alıp satıp yerine 30 GB hafıza koymuş olabilir

Veya bir önceki mesajımda dediğim taktığı diğer donanımlarda yapmış ve onlarında yedek parça olarak satmış olabilir
Telefonların kutusu açılmamıştı?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Mm geri usta bir işçilik uygularsan açılmamış gibi kutuyu tekrar kapatabilirsin yani çok ucuza lamışsın ben süpelenirdim
Onu bende biliyorum fakat yani daha ne yapayım 5-6 tane telefoncuya gösterdim hepsi orijinal dedi telefonların kutusu,garantisi var ve ayrıca zaten sahte olsa bizim tanışımız telefonları almazdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom