Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Halledince yazın, hallolur inşhayırda ödemeyi değiştir diyor kartı kabul etmiyor
Halledince yazın, hallolur inşhayırda ödemeyi değiştir diyor kartı kabul etmiyor
İnsan bu kadarmı şanssız olur.Allah yardımcın olsun valla.Geçende ekran kartı almışdın sanırım iptal olmuşduevet ama ödeme hatası verdi düzeltiyorum kabul etmiyor
Gitti gidiyor evetİnsan bu kadarmı şanssız olur.Allah yardımcın olsun valla.Geçende ekran kartı almışdın sanırım iptal olmuşdu
Gerçekten çok şansızzımİnsan bu kadarmı şanssız olur.Allah yardımcın olsun valla.Geçende ekran kartı almışdın sanırım iptal olmuşdu
Daha önce de 1660s alacaktın o işte olmamıştı. Valla ne diyeyim üzüldüm. İnşallah daha iyisini bulursun.Gitti gidiyor evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten çok şansızzım
İnşallah umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.Daha önce de 1660s alacaktınız o işte olmamıştı. Vlala ne diyeyim üzüldü.m. İnşallah daha iyisini bulursun.
Sen japonyadan al gelsin ben ingiltereden alayım gelmesinTam helal olsun sonunda kart buldun dicektim...
+1Kartın yurtdışı alışverişlere kapalı olabilir mi?
AçıkKartın yurtdışı alışverişlere kapalı olabilir mi?
Hani bana500 TL olursada veririm sorun yok. Vermezsem siteme gelir haberlere spam atarsın sahibi sözünü tutmadı diye.
Ya şu ekran kartını bana versinler sanada atarız bir şeylerHani bana![]()