Impe
80+ Silver

Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'da

her türlü idare eder benceArkadaşlar 2200tlye buldum itopyadan sizce almaya değer mi ne kadar idare eder beni?![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
biraz daha beklersen 5 gün sonra amazon indirimi var orada düşme ihtimali varFiyati falan nasil peki hocam
Arkadasa katılıyorum amazon ındırımını beklebiraz daha beklersen 5 gün sonra amazon indirimi var orada düşme ihtimali var
evetşu amazon indirimlerinde kartı patlatmasam iyi çok güzel bi laptop yakalarsam patlatıcam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar ben bunu alıp sadece bluetoth kullanarak bütün oyunları oynayabilirmiyim gamepad destekleyen bütün oyunlar yani
Oynarsınşu amazon indirimlerinde kartı patlatmasam iyi çok güzel bi laptop yakalarsam patlatıcam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar ben bunu alıp sadece bluetoth kullanarak bütün oyunları oynayabilirmiyim gamepad destekleyen bütün oyunlar yani
bende ordan düşürmeyi denicembiraz daha beklersen 5 gün sonra amazon indirimi var orada düşme ihtimali var