1 tane link atarmısın sahibinde
sigorta tüm araçlara 1 yıl, o fiyatlara binebileceğin en şık araba bu. randevu alıp götürürsün çok problem değil. senede fazladan 1500 lira kârın olur. küçük hesaplar.Hocam senede hem sigorta hem mayene derdi var be
Bunların kamyonet değil de araç ruhsatı olan oluyormu bilmediğimden soruyorumsigorta tüm araçlara 1 yıl, o fiyatlara binebileceğin en şık araba bu. randevu alıp götürürsün çok problem değil. senede fazladan 1500 lira kârın olur. küçük hesaplar.
tek kapılılarının maalesef hocam, arka koltuklar ruhsata işletilebiliyor sadece ama yine hususi kamyonet olarak geçiyor o şekilde. otomobile döndürülmüyor bu modeller. 206 vanlar ve opel corsalar var onlara da bakabilirsin. 206 ile motor bloğu aynı zaten fiestanın.Bunların kamyonet değil de araç ruhsatı olan oluyormu bilmediğimden soruyorum
Eyw saol hocam yeni evlendiğim için 5kapı zorluyorum malum ailede var.tek kapılılarının maalesef hocam, arka koltuklar ruhsata işletilebiliyor sadece ama yine hususi kamyonet olarak geçiyor o şekilde. otomobile döndürülmüyor bu modeller. 206 vanlar ve opel corsalar var onlara da bakabilirsin. 206 ile motor bloğu aynı zaten fiestanın
anladım hocam alternatif olarak citröen c3, peugeot 206, volkswagen bora 1.9 tdi motor, fiat punto, fiat stilo 1.6 bakabilirsiniz. problem çıkarırsa çok üzmeyecek ve yedek parçası olan arabalar.Eyw saol hocam yeni evlendiğim için 5kapı zorluyorum malum ailede var.