Cyberpunku zaten severek bitirmiştim dlc pahalı diye alasım gelmiyordu şimdi yarı fiyatına alacağım galiba.Hocam yaklaşık 2 saatini oynayabildim. O zamana kadar bile güzeldi. Yaşattığı aksiyon harikaydı. Alabilirsiniz bence.
Alın hocam. Zaten ben almadan önce bir sürü kanalın DLC inceleme videosunu izlemiştim. Bayağı övüyorlar zaten. Dediğiniz gibi fiyat da gayet mükemmel.Cyberpunku zaten severek bitirmiştim dlc pahalı diye alasım gelmiyordu şimdi yarı fiyatına alacağım galiba.
220Tl ye nasıl alıyorsun hocam dlc 19 dolarnaysin 400tl üzeri şeyi ile phantom liberty bu fiyatlara geliyor sizce bu fiyata alınır mı ?
(Oyun falan da önerebilirsiniz alınacak bir şey de)
steamden değilde epicten alıyorum nays ile 220tlye geliyor.220Tl ye nasıl alıyorsun hocam dlc 19 dolar
dlc niye kütüphanede gözükmüyor ya ?Alın hocam. Zaten ben almadan önce bir sürü kanalın DLC inceleme videosunu izlemiştim. Bayağı övüyorlar zaten. Dediğiniz gibi fiyat da gayet mükemmel.
Heee tamam pardonsteamden değilde epicten alıyorum nays ile 220tlye geliyor.
direkt oyunu yüklediğinde o da yükleniyor steamde öyle en azındansteamden değilde epicten alıyorum nays ile 220tlye geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dlc niye kütüphanede gözükmüyor ya ?
naysin 400tl üzeri şeyi ile phantom liberty bu fiyatlara geliyor sizce bu fiyata alınır mı ?
(Oyun falan da önerebilirsiniz alınacak bir şey de)
hocam öyle yapacaktım zaten ama güncelleme geldi yeni şeyin kırılmasını bekleyesim de gelmedi yani.
he ben epicten oynuyom hocam steamden oynamıyorum.hocam herhalde anlamadın kırma diye bir olay yok oyun da steamden dlc yi al tüm dosyaları indir sonra iade et sonra tıkla oyna oyunda herhangi bir kopya koruma yok anladın kırılma diye bir olay yok bul oyunun dlc dosyalarını oyunun içine at aynen devam