SPOILER CYBERPUNK sorum var

Ben efsane mefsane olmadım, hayatımı kurtardım. :D Sakin, mutlu son bana göre.
The Devil sonu sizin yaptığınız en sevmediğim son diyebilirim
yok saburo geri dönüyor yok arasakanın ayak işlerini yapıyoruz falan

Hocalarım bahsettiğiniz DLC Phantom Liberty değil mi? Oynadım onu zaten. Onunla birlikte totalde 22 saat sürdü oyun.
Songbird'ü uzaya yolladım, Reed'i istemesem de öldürdüm.
Tam da DLC'yi de oyna yazacaktım. Kanka bu oyunu 50-60 saat altında nasıl bitirebiliyorsunuz ben anlamadım ya. Benim tek save 110 saat falan sürdü, neredeyse tüm yan görevleri yaptım. Ana oyunda Panam ile birlikte NC'den ayrıldım, DLC'de Songbird'ü Reed'e verip ameliyat oldum. Şöyle başka sonları da görmek için tekrar başlayasım var yakın zamanda.

1737149839700.png

Tam da DLC'yi de oyna yazacaktım. Kanka bu oyunu 50-60 saat altında nasıl bitirebiliyorsunuz ben anlamadım ya. Benim tek save 110 saat falan sürdü, neredeyse tüm yan görevleri yaptım. Ana oyunda Panam ile birlikte NC'den ayrıldım, DLC'de Songbird'ü Reed'e verip ameliyat oldum. Şöyle başka sonları da görmek için tekrar başlayasım var yakın zamanda.

Alıntıyı görüntüle
Çok yan görev yapmaktan hoşlanmıyorum. Bu oyunda yan görevlerin ahım şahım olduğunu da düşünmüyorum. DLC muhteşemdi ama yan görevlerin hikayeleri o kadar dudak uçuklatıcı değildi bence. Ona bakılırsa ben de 186 saat Witcher 3 oynamışım mesela. :D

Çok yan görev yapmaktan hoşlanmıyorum. Bu oyunda yan görevlerin ahım şahım olduğunu da düşünmüyorum. DLC muhteşemdi ama yan görevlerin hikayeleri o kadar dudak uçuklatıcı değildi bence. Ona bakılırsa ben de 186 saat Witcher 3 oynamışım mesela. :D
Evet, Witcher 3'e göre yan görevleri o kadar iyi değil ama eğlenceliler en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,677
Üyeler
188,146
Son üye
enes6775
Geri