GPiro
80+ Platinum
asus tuf serısı cok ısınıyor mert bayentemurun vıdeosunda gow da 96 derece ıslemcı sıcaklıgı gormustumHemen söylüyüm asus tuf a15 ve lenovo loq 15ıax9 ekran kartları da 105 watt.
asus tuf serısı cok ısınıyor mert bayentemurun vıdeosunda gow da 96 derece ıslemcı sıcaklıgı gormustumHemen söylüyüm asus tuf a15 ve lenovo loq 15ıax9 ekran kartları da 105 watt.
Geçen hafta 23.200 tl ye satıldı suan ise visa indirimi ile 1000-1500 daha düşer n11 dede kuponla uyguna gelirDostum bu fiyata bir tane daha 4050 söyle o zaman dediğin doğru fan alırsınız
Maalesef bu ürünlerin fiyatı bunun çok üzerindeHemen söylüyüm asus tuf a15 ve lenovo loq 15ıax9 ekran kartları da 105 watt.
Geçen hafta 23.200 tl ye satıldı suan ise visa indirimi ile 1000-1500 daha düşer n11 dede kuponla uyguna gelir
Mux var 90w gpu piyasadaki en iyi soğutmalardan birine sahip ısınmayan ve kusursuz ekrana (%100 srgb) sahip işlemcilerde birbirine denk
Tek fark 8gb ram eksiği oda önemli değil alınıp takılır
Lenovo Loq 15IAX9 83GS007WTR Intel Core I5 12450HX 8gb 512GB SSD Rtx 4050 Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar
25 şuanBu fiyata bu ürün kaçırılmaz , 4050 olup ta bu fiyata satılan ne var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 13. NESİL
zaten gecen haftaki fiyatı diye yazdım ara ara düşüyor gene ayrıca visa ile 1000 tl indirim yapıyor 24 e geliyor her türlü daha mantıklıMaalesef bu ürünlerin fiyatı bunun çok üzerinde
25 şuan
Bu laptopda batary drain sorunu var deniyor şarjda pil azalması oluyormuşGeçen hafta 23.200 tl ye satıldı suan ise visa indirimi ile 1000-1500 daha düşer n11 dede kuponla uyguna gelir
Mux var 90w gpu piyasadaki en iyi soğutmalardan birine sahip ısınmayan ve kusursuz ekrana (%100 srgb) sahip işlemcilerde birbirine denk
Tek fark 8gb ram eksiği oda önemli değil alınıp takılır
Lenovo Loq 15IAX9 83GS007WTR Intel Core I5 12450HX 8gb 512GB SSD Rtx 4050 Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar
Oyun oynarken önemli değil ama normal kullanımda sadece pilde şarjı çok uzun gitmiyor başka bir problemi yok kendim kullanıyorumBu laptopda batary drain sorunu var deniyor şarjda pil azalması oluyormuş
Bende bu modeli düşünüyorum sizde oyun oynarken şarjda batarya düşmesi oluyor muOyun oynarken önemli değil ama normal kullanımda sadece pilde şarjı çok uzun gitmiyor başka bir problemi yok kendim kullanıyorum
Hocam şimdi hangisi alınır biraz açar mısınız? Acer Nitro 5, Acer Nitro V15, Lenovo loqcevap yazanlar şaka mısınız ? hiç mi bilmiyorsunuz piyasayı cihazları, aynı paraya 140w nitro 5 var biri de bu fiyata en iyisi demiş yazık valla...
Şimdi gördüm acer nitro v15 60w veriyormuş kesinlikle alınmaz.cevap yazanlar şaka mısınız ? hiç mi bilmiyorsunuz piyasayı cihazları, aynı paraya 140w nitro 5 var biri de bu fiyata en iyisi demiş yazık valla...
Üşenmedim gidip aynı videoyu izledim 90 derece neredeasus tuf serısı cok ısınıyor mert bayentemurun vıdeosunda gow da 96 derece ıslemcı sıcaklıgı gormustum
Ben öyle bir sorun yaşamadımBende bu modeli düşünüyorum sizde oyun oynarken şarjda batarya düşmesi oluyor mu
V15 direk ele diğer ikisininin Fiyatları aynı veya yakın düşünürsek en mantıklısı Lenovo loq olan Acer nitro 5 inde soğutması güzel ama Lenovo 1 tik daha iyi ve Lenovo da hx işlemci var %10 daha perormansli ama rgb klavye yok Lenovo da duz beyaz renk aydınlatma varHocam şimdi hangisi alınır biraz açar mısınız? Acer Nitro 5, Acer Nitro V15, Lenovo loq
Şimdi gördüm acer nitro v15 60w veriyormuş kesinlikle alınmaz.
buyrun 93 derece goruyorÜşenmedim gidip aynı videoyu izledim 90 derece nerede