Bütçeni artirabilirsen Continental premium contact 7 tavsiye ederim.Herkese merhaba, 225 45 R17 yazlık lastik önerisi olan var mı ?
Bütçe 12-13 arası. Marka GoodYear, Michelin , hankook veya continental olabilir.
Hocam Michlein bu işin vakkosu.Herkese merhaba, 225 45 R17 yazlık lastik önerisi olan var mı ?
Bütçe 12-13 arası. Marka GoodYear, Michelin , hankook veya continental olabilir.
arttırabilirim yeterki fiyat performans beni götürsün yeterBütçeni artirabilirsen Continental premium contact 7 tavsiye ederim.
hocam şimdi bütçeyi aşırı arttırabilirsem Michelin bana da mantıklı geldi. bu dediğinizi de not alıyorum değerlendirip düşüneceğimmichelin pilot sport 4 zp run flat olduğu için pahalıdır.
Continental premium contact 7 kuru zeminde çok iyi, su tahliyesi biraz yetersiz.
Pilot Sport 5 hem kuru zemin iyi hem su tahliyesi iyi
evet continental için de aynısını diyorlar diye listeye ekledim. tek emin olduğum Lassa almamakHocam Michlein bu işin vakkosu.
Alıpta pişman olan görmedim daha.
arttırabilirim yeterki fiyat performans beni götürsün yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdi bütçeyi aşırı arttırabilirsem Michelin bana da mantıklı geldi. bu dediğinizi de not alıyorum değerlendirip düşüneceğim
evet continental için de aynısını diyorlar diye listeye ekledim. tek emin olduğum Lassa almamak
Continental premium contact 7 modelin altına düşme en kötü bunu kesin al. Bütce cıkarsa michelin bakabilirsin.arttırabilirim yeterki fiyat performans beni götürsün yeter
hocam şimdi bütçeyi aşırı arttırabilirsem Michelin bana da mantıklı geldi. bu dediğinizi de not alıyorum değerlendirip düşüneceğim
evet continental için de aynısını diyorlar diye listeye ekledim. tek emin olduğum Lassa almamak
Az yaksin uzun gitsin diyorsan goodyear yumusak olsun cok yol tutsun diyorsan michelin ortada birsey dersen hankok konforlu olsun ses az olsun diyorsan contiHerkese merhaba, 225 45 R17 yazlık lastik önerisi olan var mı ?
Hepsini denedim siz kendi ihtiyaclarinaza gore bakabilirsinizHerkese merhaba, 225 45 R17 yazlık lastik önerisi olan var mı ?