🔥İndirim 2299 TL TP-Link Deco S7 AC1900 WIFI Mesh Sistemi 2'li

cohannan

80+
Reaksiyon skoru
228
2299 TL TP-Link Deco S7 AC1900 WIFI Mesh Sistemi 2'li
Resmi web sitesi: https://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/deco-s7/
1750312683772.webp

Bu güzel indirim işte. bunlara kablo ile mi çekiyoruz interneti yoksa wifiden alıp wifiye veriyormu

Arkadaşlar bunun nasıl ayarlandigini bilen varmı 3 lu TP link Deco m4 aldım evde uzaklıklarına göre şöyle anlatıyım internet salonda deconun biri modeme bağlı zaten orası evin bı köşesi biri evin yaklaşık ortası olan mutfakta diğeri de arka odada bu mutfakta olan ve odada olan deconun ikiside salondan interneti almaya çalıştığı için arka oda da biraz uzak kaldığı için arka odada ara ara kesilme oluyor bu arka odadaki deconun mutfaktaki den alması gerekmiyor mu interneti onu nasıl ayarlı

Mesh açıkken 2.4 ile 5ghzyi ayıramıyoruz diye okudum doğru mudur bu? Öyleyse benim için meshin hiçbir anlamı kalmıyor.
5GHz desteklemeyen iot cihazları dışında hiçbir şeyi 2.4'e bağlamam. Tek ssid olduğunda örn. bağlantı 500mbit, bir kaç yan odada düşük sinyalle 5GHz de 150mbit alacaksın. Client sinyal düştü ben gidiyorum diyip çat 2.4'e bağlanıyor, 15mbit ile yoluna devam ediyor. :kedi:

Bu güzel indirim işte. bunlara kablo ile mi çekiyoruz interneti yoksa wifiden alıp wifiye veriyormu
bir tanesini ana deco yapıyorsun modemin yanında kablo ile bağlayıp diğerinide herhangi odaya koyup kurabilirsin uygulama üzerinden kurulumu aslında çok basit

Merhaba,

Paylaşım için teşekkürler bende 2 takım aldım. Çok güzel bir fiyat hali hazırda M4 modelini 2 evde de kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Mesh açıkken 2.4 ile 5ghzyi ayıramıyoruz diye okudum doğru mudur bu? Öyleyse benim için meshin hiçbir anlamı kalmıyor.
5GHz desteklemeyen iot cihazları dışında hiçbir şeyi 2.4'e bağlamam. Tek ssid olduğunda örn. bağlantı 500mbit, bir kaç yan odada düşük sinyalle 5GHz de 150mbit alacaksın. Client sinyal düştü ben gidiyorum diyip çat 2.4'e bağlanıyor, 15mbit ile yoluna devam ediyor. :kedi:
2.4 ghz neden 15mbit veriyor ki ama ? benim huawei routerda 2.4g 5g mesh olarak çalışıyor otomatik switchlemeli hiç böyle bir sorun yaşamadım. deco s7 600mbit görünüyor 2.4g de

Arkadaşlar bunun nasıl ayarlandigini bilen varmı 3 lu TP link Deco m4 aldım evde uzaklıklarına göre şöyle anlatıyım internet salonda deconun biri modeme bağlı zaten orası evin bı köşesi biri evin yaklaşık ortası olan mutfakta diğeri de arka odada bu mutfakta olan ve odada olan deconun ikiside salondan interneti almaya çalıştığı için arka oda da biraz uzak kaldığı için arka odada ara ara kesilme oluyor bu arka odadaki deconun mutfaktaki den alması gerekmiyor mu interneti onu nasıl ayarlı
Hocam senin için en doğrusu, modemi evin ortasında konumlandırman. Böylelikle 2 decoda daha iyi sinyal alacaktır.

@honorr

Hocam o 2.4'ün 4x4 mimo ile max teorik hızı. Gerçek hayatta modemin dibinde bile 2.4GHz ile o hızın yarısını almak imkansız. Siz o hızları 5GHz ile alıyorsunuzdur.

2.4 ile en fazla 50 mbps alırsın

Arkadaşlar şirket için alma ihtimalim var. Network konusunda uzman birisi bana mesaj atabilir mi sormam gereken bir şeyler var.

Deco m4 olanını almıştım fena pişman oldum. Archer 2 router alıp onu kurup kaldıracam komple decoları. Afedersiniz ama bir b*ka yaramadı. Kalın 1 tane duvarı geçmiyor, ben ne anladım 300-400 metre kare evde sorunsuz internet reklamlarından.

Geri