Fransali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,641
tabi ki kullanabilirsiniz ,bildiğimiz router sizin attığınız. Daha uyguna birçok model var bunun gibiama bunu da dediğim şekilde kullanabilirim değil mi
tabi ki kullanabilirsiniz ,bildiğimiz router sizin attığınız. Daha uyguna birçok model var bunun gibiama bunu da dediğim şekilde kullanabilirim değil mi
ethernet girişi yok sanırımtabi ki kullanabilirsiniz ,bildiğimiz router sizin attığınız. Daha uyguna birçok model var bunun gibi
modeme kablosuz bağlanıp kablosuz olarak sinyal veriyor. Ethernet girişi yok bu modeldeethernet girişi yok sanırım
Bilgi için teşekkürler knkRouter gibi de kullanabiliyorsun ama tabi öyle aşırı ince detay ayarlamalar yok diye biliyorum. Access Point olarak kullanmak daha iyi.
Kendimde M4 modeli vardı, güzeldi ama sonra Keenetic ekosistemine geçince daha da elimi sürmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He Deco'ların dezavantajını hemen söyleyeyim. Deco'lar sadece Deco ürünleri ile uyumlu. Diğer hiçbir TP-Link ürünüyle uyumlu değil.
O yüzden Mesh sistem yapacaksanız Deco ise Deco model bakacaksınız. Başka model veya mesh yöntemleri ile uyumlu değil.
Bazıları avantaj gibi görüyor da bence değil açıkçası.
Var hocam nasıl yok kablolu bağlanıp kablosuz da verebiliyormodeme kablosuz bağlanıp kablosuz olarak sinyal veriyor. Ethernet girişi yok bu modelde
Alternatif olarak 350 tl ye attığımda yok. Büyük modem gibi olanda varVar hocam nasıl yok kablolu bağlanıp kablosuz da verebiliyor
Bu modelde Powerline Özelligi yok sanırım. Bende Deco P9 var. Powerline özelligi ile hiç veri kaybı yaşamiyorum. İkinci router evin içinde herhangi bir yerde prize bağli olsun. Yeterli.ama bunu da dediğim şekilde kullanabilirim değil mi
Decolardan bahsettiniz sandım pardonAlternatif olarak 350 tl ye attığımda yok. Büyük modem gibi olanda var