Forumda kaliteli tek bir kişi bile kalmadı. Hepsine ban atıldı. Hani eskiden derlerdi ya buralar dutluktu diye. Ha işte o dutluk zamanını hatırlayanlar bile kalmadı. Forumun içinden geçildi. Hiçbir neden olmamasına rağmen banlar atıldı. Milenix eleştirdiği için banlandı. Revdeisdou her sistem çıktığında eleştirilerinden dolayı banlanıyor. Birazdan ben de perma yiyeceğim. Zira bariz bir şekilde
@Abdullah Hacıgül'ü sert bir şekilde eleştireceğim. Aylar önce bir eleştiride bulunmuştum. Yanlış bilgilendirme diye uyarı verildi. Herhangi bi bir bilgilendirme yoktu yorumumda. Hacıgül geldi uyarı attı.
@oozdmrsm gereksiz atılan uyarıya güldüğü için ona da uyarı atıldı. Sonra sadece bizim değil birçok üyeye saçma sаlаk onlarca uyarı atıldı. Ve bize kurallara uymamız söylediler. Kusura bakmayın kendi koyduğu kurala uymayan bir yöneticinin üyelerinden kurallara uymasını bekleyemezsiniz. Kendine saygın yoksa kimse sana saygı duymaz. Bu arada Hacıgül senden revdeisdou'ya attığın ban gününden beri nefret ediyorum. Gеrizеkаlı gibi davranmaya devam edin. Forum çok yakındır çöker. Forum çok durgun gerçekten çok durgun. Nedir bu? Aşağıda kanıtlarımı bırakıyor olacağım. Kendinize en ufak saygınız varsa bu mesajı silmezsiniz. Tüm moderatör ve yöneticilere söylüyorum. Kendinize saygınız varsa bu mesajı silmezsiniz. Gerçi bu forumdaki hiç kimse sikimde falan değil artık. Ban atarsanızda buyurun atın, dediğim gibi sikimde bile değil. Ha burada apo sana bir tavsiye, egondan ödün ver. Burnun çok kalkık. Hadi eyvallah.