Aynen eller ısındı link bekliyoruz. Site söylense süper olurdu.Arkadaşlar artık su tartışmayı bırakıp asıl konuyamı odaklansak?
Attım mesajdan linki.donanım arşivin dc si varmıydı yoksa gerekli.
vardonanım arşivin dc si varmıydı yoksa gerekli.
Abicim kurallar herkes için, aksine beni eleştiren hicbiri konuda banlanmadi bunu diyebilmen için kör ve yalancı olman gerekir aç bak bakalım konuları kim eleştirmiş ve banlanmiş, kurallar herkes için başka yerde ağla çünkü birazdan konuyu spamladiginiz için komple ucurucam ben diktatör olucam sen de bunu yazabilecek ha? bunlar yetişkin değil çocuk uğraşları bakın işinize.Kimseye atılan banlar haklı bir sebepten değil. Abdullah eleştiri kaldıramıyor. Adeta bir diktatör. İşine gelmeyeni başlıyor. Milenix haksız yere yedi. Revdeis haksız yedi. Şimdi hasan.. Adeta bir diktatör olarak yönetiyorsunuz forumu.
Sevdiğin forum diktatörlerce yönetiliyorsa bırakırsınbi ban daha evet ben ban yemek istemiyorum forumu çok seviyorum bu konuya karışmak istemiyorum
Sistem saatı belli miAbicim kurallar herkes için, aksine beni eleştiren hicbiri konuda banlanmadi bunu diyebilmen için kör ve yalancı olman gerekir aç bak bakalım konuları kim eleştirmiş ve banlanmiş, kurallar herkes için başka yerde ağla çünkü birazdan konuyu spamladiginiz için komple ucurucam ben diktatör olucam sen de bunu yazabilecek ha? bunlar yetişkin değil çocuk uğraşları bakın işinize.
Ne diyon abdullah yukarıda hasan atmış işte. Ayrıca revdeis ne dedi? Sen ağla ne demek? Kurallara başta sen uymuyorsun sonra millete kurallara bak diyorsun. Neyin kafasını yaşıyorsun yaAbicim kurallar herkes için, aksine beni eleştiren hicbiri konuda banlanmadi bunu diyebilmen için kör ve yalancı olman gerekir aç bak bakalım konuları kim eleştirmiş ve banlanmiş, kurallar herkes için başka yerde ağla çünkü birazdan konuyu spamladiginiz için komple ucurucam ben diktatör olucam sen de bunu yazabilecek ha? bunlar yetişkin değil çocuk uğraşları bakın işinize.