Neler Yeni

Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
donanım arşivin dc si varmıydı yoksa gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hayri ceylan
Çok iyi bir fiyat/performans sistem bekliyorum. Öyle bir tetikteyim ki 😂

Ysuflix

80+ Gold

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kimseye atılan banlar haklı bir sebepten değil. Abdullah eleştiri kaldıramıyor. Adeta bir diktatör. İşine gelmeyeni başlıyor. Milenix haksız yere yedi. Revdeis haksız yedi. Şimdi hasan.. Adeta bir diktatör olarak yönetiyorsunuz forumu.
Abicim kurallar herkes için, aksine beni eleştiren hicbiri konuda banlanmadi bunu diyebilmen için kör ve yalancı olman gerekir aç bak bakalım konuları kim eleştirmiş ve banlanmiş, kurallar herkes için başka yerde ağla çünkü birazdan konuyu spamladiginiz için komple ucurucam ben diktatör olucam sen de bunu yazabilecek ha? bunlar yetişkin değil çocuk uğraşları bakın işinize.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Abicim kurallar herkes için, aksine beni eleştiren hicbiri konuda banlanmadi bunu diyebilmen için kör ve yalancı olman gerekir aç bak bakalım konuları kim eleştirmiş ve banlanmiş, kurallar herkes için başka yerde ağla çünkü birazdan konuyu spamladiginiz için komple ucurucam ben diktatör olucam sen de bunu yazabilecek ha? bunlar yetişkin değil çocuk uğraşları bakın işinize.
Sistem saatı belli mi

Ne diyon abdullah yukarıda hasan atmış işte. Ayrıca revdeis ne dedi? Sen ağla ne demek? Kurallara başta sen uymuyorsun sonra millete kurallara bak diyorsun. Neyin kafasını yaşıyorsun ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,013
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom