- En İyi Cevap
- 4
@Mehmet Yılmaz konuda ban "draması" yapan herkesi perma uzaklaştırır mısın? video ile uğraşıyorum müsait değilim.
@Mehmet Yılmaz konuda ban "draması" yapan herkesi perma uzaklaştırır mısın? video ile uğraşıyorum müsait değilim.
abi belli ki bunlar bi kalkışma yapıyo toplanmışlar troll grubu çok takmazsak giderler gibiBen dikdatör müyüm kardeşim?
o zaman iyi olmuyor işte. böyle mantık mı varo sistem iyidi sadece çok güzel kampanyalı sistemin olduğu zaman çıktı
Hasan sapitti biraz abdullah abi orada haklıydı bazen (sizlere demiyorum) farklı insanlar gelip boş konuşuyor ve bu yüzden banlanıyorlar her eleştiren banlanmıyor, tabi arada 2-3 haklı olan var ama tabi bu mevzu karışık. Neyse konu sapmasın bu sistem çok güzele benziyor keşke saat ve site belirtilseydi, alacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun, umarım bizede bir tane düşer.hasan kuralları çiğneyerek eleştirinin dışına çıktı küfür falan vardı o banlanmicak kim banlanıcak
Sistem f/p olarak iyiydi ama bir hafta erken veya geç çıksa fırsat olarak değerlendirilirdi. Modartin PC'ler ölü fiyata bol stoklu çıktı.abi basbaya kötüydü bu arada 400 lira farkla 6650xt ekran kartlı sistem vardı.
evet ya hasanı savunuyo bide arkadaş neyse konu sistem konusu boşuna konu sapmasın sistemi bekliyoruz heyecanla.Hasan sapitti biraz abdullah abi orada haklıydı bazen (sizlere demiyorum) farklı insanlar gelip boş konuşuyor ve bu yüzden banlanıyorlar her eleştiren banlanmıyor, tabi arada 2-3 haklı olan var ama tabi bu mevzu karışık. Neyse konu sapmasın bu sistem çok güzele benziyor keşke saat ve site belirtilseydi, alacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun, umarım bizede bir tane düşer.
çok daha iyisi aynı fiyat bandıyken nasıl f/p olarak iyi oluyorSistem f/p olarak iyiydi ama bir hafta erken veya geç çıksa fırsat olarak değerlendirilirdi. Modartin PC'ler ölü fiyata bol stoklu çıktı.
Ben araya kaynamayayım usta ben sadece arka sayfayda başka bir şey dedim benim alakam yok .d@Mehmet Yılmaz konuda ban "draması" yapan herkesi perma uzaklaştırır mısın? video ile uğraşıyorum müsait değilim.
Yav bir sistem bekliyoruz adamlar yapmadık manüpülasyon bırakmadı. Yarın yapın ne yapacaksanız. Gerçi abdullah ne zaman sistem çıkarsa birileri salça oluyor. Neyse takmamak lazım.abi belli ki bunlar bi kalkışma yapıyo toplanmışlar troll grubu çok takmazsak giderler gibi
Parmaklar ateş alıyor, hızlı olYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Parmakları görelim
İlerisi için güzel de şimdi pek bilemedim.ekran kartı intel olursa efsane olur. kimse intel in değerini bilmiyor