Neler Yeni

Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ysuflix

80+ Gold

121709

80+ Silver
hasan kuralları çiğneyerek eleştirinin dışına çıktı küfür falan vardı o banlanmicak kim banlanıcak
Hasan sapitti biraz abdullah abi orada haklıydı bazen (sizlere demiyorum) farklı insanlar gelip boş konuşuyor ve bu yüzden banlanıyorlar her eleştiren banlanmıyor, tabi arada 2-3 haklı olan var ama tabi bu mevzu karışık. Neyse konu sapmasın bu sistem çok güzele benziyor keşke saat ve site belirtilseydi, alacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun, umarım bizede bir tane düşer. :)

Ysuflix

80+ Gold
Hasan sapitti biraz abdullah abi orada haklıydı bazen (sizlere demiyorum) farklı insanlar gelip boş konuşuyor ve bu yüzden banlanıyorlar her eleştiren banlanmıyor, tabi arada 2-3 haklı olan var ama tabi bu mevzu karışık. Neyse konu sapmasın bu sistem çok güzele benziyor keşke saat ve site belirtilseydi, alacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun, umarım bizede bir tane düşer. :)
evet ya hasanı savunuyo bide arkadaş :D neyse konu sistem konusu boşuna konu sapmasın sistemi bekliyoruz heyecanla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
hayri ceylan
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Parmakları görelim 😂

121709

80+ Silver

Ysuflix

80+ Gold
abi benim konuyla eleştiriyle bi alakam yok forumu ve insanlara yardım etmeyi çok seviyorum günümün yarısından çoğu burada geçiyor arada kaynamayayım bende :D @Mehmet Yılmaz

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ekran kartı intel olursa efsane olur. kimse intel in değerini bilmiyor

İceWolf

80+ Silver
abi belli ki bunlar bi kalkışma yapıyo toplanmışlar troll grubu :D çok takmazsak giderler gibi
Yav bir sistem bekliyoruz adamlar yapmadık manüpülasyon bırakmadı. Yarın yapın ne yapacaksanız. Gerçi abdullah ne zaman sistem çıkarsa birileri salça oluyor. Neyse takmamak lazım.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Parmakları görelim 😂
Parmaklar ateş alıyor, hızlı ol :)

121709

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom