Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hasan kuralları çiğneyerek eleştirinin dışına çıktı küfür falan vardı o banlanmicak kim banlanıcak
Hasan sapitti biraz abdullah abi orada haklıydı bazen (sizlere demiyorum) farklı insanlar gelip boş konuşuyor ve bu yüzden banlanıyorlar her eleştiren banlanmıyor, tabi arada 2-3 haklı olan var ama tabi bu mevzu karışık. Neyse konu sapmasın bu sistem çok güzele benziyor keşke saat ve site belirtilseydi, alacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun, umarım bizede bir tane düşer. :)

Hasan sapitti biraz abdullah abi orada haklıydı bazen (sizlere demiyorum) farklı insanlar gelip boş konuşuyor ve bu yüzden banlanıyorlar her eleştiren banlanmıyor, tabi arada 2-3 haklı olan var ama tabi bu mevzu karışık. Neyse konu sapmasın bu sistem çok güzele benziyor keşke saat ve site belirtilseydi, alacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun, umarım bizede bir tane düşer. :)
evet ya hasanı savunuyo bide arkadaş :D neyse konu sistem konusu boşuna konu sapmasın sistemi bekliyoruz heyecanla.

abi benim konuyla eleştiriyle bi alakam yok forumu ve insanlara yardım etmeyi çok seviyorum günümün yarısından çoğu burada geçiyor arada kaynamayayım bende :D @Mehmet Yılmaz

ekran kartı intel olursa efsane olur. kimse intel in değerini bilmiyor

abi belli ki bunlar bi kalkışma yapıyo toplanmışlar troll grubu :D çok takmazsak giderler gibi
Yav bir sistem bekliyoruz adamlar yapmadık manüpülasyon bırakmadı. Yarın yapın ne yapacaksanız. Gerçi abdullah ne zaman sistem çıkarsa birileri salça oluyor. Neyse takmamak lazım.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Parmakları görelim 😂
Parmaklar ateş alıyor, hızlı ol :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri