23-24 inch monitör önerisine ihtiyacım var. dik kullanılacak

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dik kullanılacak bir monitöre ihtiyaç var, hz 165-180 felan olsa kafidir. Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.
bütçeye 6-7 maks diyelim.

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dik kullanılacak bir monitöre ihtiyaç var, hz 165-180 felan olsa kafidir. Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.
bütçeye 6-7 maks diyelim.
ben kod yazarken kullanmak için msi pro aldım. ama 100-120hz oluyo onlar. oyun için kullanmayacaksan msi pro ve modern ailesine bi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla model var bende tam emin değilim aldığımdan memnun kalıp kalmayacağımdan henüz gelmedi. 3 model arasında kaldım istersen atabilirim linkleri

ben kod yazarken kullanmak için msi pro aldım. ama 100-120hz oluyo onlar. oyun için kullanmayacaksan msi pro ve modern ailesine bi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla model var bende tam emin değilim aldığımdan memnun kalıp kalmayacağımdan henüz gelmedi. 3 model arasında kaldım istersen atabilirim linkleri
olur atabilirsen bir bakayım, başka alternatifler varsa yine beklerim

olur atabilirsen bir bakayım, başka alternatifler varsa yine beklerim
hocam ben bunu aldım. 3 taksit var peşin fiyatına.
bununla aldığım model arasında kaldım. bunda type c var aslında daha mantıklı olabilir ama diğeri hem 1500 daha uygun hem çok daha fazla incelemesi var. bi gelsin memnun kalmazsam iade edip bu modern modelini alıcam

Geri