23-24 inch monitör önerisine ihtiyacım var. dik kullanılacak

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dik kullanılacak bir monitöre ihtiyaç var, hz 165-180 felan olsa kafidir. Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.
bütçeye 6-7 maks diyelim.

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dik kullanılacak bir monitöre ihtiyaç var, hz 165-180 felan olsa kafidir. Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.
bütçeye 6-7 maks diyelim.
ben kod yazarken kullanmak için msi pro aldım. ama 100-120hz oluyo onlar. oyun için kullanmayacaksan msi pro ve modern ailesine bi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla model var bende tam emin değilim aldığımdan memnun kalıp kalmayacağımdan henüz gelmedi. 3 model arasında kaldım istersen atabilirim linkleri

ben kod yazarken kullanmak için msi pro aldım. ama 100-120hz oluyo onlar. oyun için kullanmayacaksan msi pro ve modern ailesine bi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla model var bende tam emin değilim aldığımdan memnun kalıp kalmayacağımdan henüz gelmedi. 3 model arasında kaldım istersen atabilirim linkleri
olur atabilirsen bir bakayım, başka alternatifler varsa yine beklerim

olur atabilirsen bir bakayım, başka alternatifler varsa yine beklerim
hocam ben bunu aldım. 3 taksit var peşin fiyatına.
bununla aldığım model arasında kaldım. bunda type c var aslında daha mantıklı olabilir ama diğeri hem 1500 daha uygun hem çok daha fazla incelemesi var. bi gelsin memnun kalmazsam iade edip bu modern modelini alıcam

hocam ben bunu aldım. 3 taksit var peşin fiyatına.
bununla aldığım model arasında kaldım. bunda type c var aslında daha mantıklı olabilir ama diğeri hem 1500 daha uygun hem çok daha fazla incelemesi var. bi gelsin memnun kalmazsam iade edip bu modern modelini alıcam
tamamdır hocam bakacağım, başka birileri de yazarsa bekliyim biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,842
Üyeler
184,848
Son üye
34kralforce
Geri