Hayır gayet iyi hatta 27" öneririm.Arkadaşlar ben 23.5 inch monitör aldım iyi mi? yapmışım kötü mü ? 75 Hz Full HD
Ders çalışıp oyun oynayacağım
Acaba 21.5 inch daha mı mantıklı olurdu ? Sizin görüşleriniz ne ?
Hocam 27" monitörler 2k destekliyor arkadaşın 2k oyun oynatacak sistemi var mı?Hayır gayet iyi hatta 27" öneririm.
Hocam ne kadar büyük o kadar iyi. Sisteminiz nedir?Arkadaşlar ben 23.5 inch monitör aldım iyi mi? yapmışım kötü mü ? 75 Hz Full HD
Ders çalışıp oyun oynayacağım
Acaba 21.5 inch daha mı mantıklı olurdu ? Sizin görüşleriniz ne ?
Yoo benim monitörüm 1080p ve 27".Hocam 27" monitörler 2k destekliyor arkadaşın 2k oyun oynatacak sistemi var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne kadar büyük o kadar iyi. Sisteminiz nedir?
AMD Ryzen 5 1600 AF GTX 1050 TİHocam 27" monitörler 2k destekliyor arkadaşın 2k oyun oynatacak sistemi var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne kadar büyük o kadar iyi. Sisteminiz nedir?
Demek istiyor ki, 27 inç monitörlerde 1080p pixel pixel oluyor. 27 inçe çıkarsan 2k al demek istiyor arkadaşYoo benim monitörüm 1080p ve 27".
Yaklaşınca pixelleri görebiliyorum. Fakat 30-40 cm aynı zamanda göz sağlığına uygun bir uzaklıktan baktığınızda hiçbir problem yok ben bu şekilde kullanıyorum.Demek istiyor ki, 27 inç monitörlerde 1080p pixel pixel oluyor. 27 inçe çıkarsan 2k al demek istiyor arkadaş
Memnunsan ne güzel. Önemli olan da buYaklaşınca pixelleri görebiliyorum. Fakat 30-40 cm aynı zamanda göz sağlığına uygun bir uzaklıktan baktığınızda hiçbir problem yok ben bu şekilde kullanıyorum.