Yardım Monitör tercihi hakkında

Jigglypuf

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Arkadaşlar yakın zamanda laptoptan masaüstüne dönme kararı aldım ve ufaktan parçaları aldım
Ryzen 5 3600 ile RX6600 kullanıyorum şu anda tv ile birlikte.
Eksik parçalarım kulaklık klavye mouse monitör ve dış kasam kaldı. Fakat monitörde kafam karıştı. Va paneli duyan şeytan görmüş gibi kaçıyor bu kadar kötü mü kafam karıştı cidden. Almayı düşündügüm 2 monitörün linkini aşagı bırakıyorum yorumlarınızı bekliyorum Bütçem 3000 tl civarı.

Arkadaşlar yakın zamanda laptoptan masaüstüne dönme kararı aldım ve ufaktan parçaları aldım
Eksik parçalarım kulaklık klavye mouse monitör ve dış kasam kaldı. Fakat monitörde kafam karıştı. Va paneli duyan şeytan görmüş gibi kaçıyor bu kadar kötü mü kafam karıştı cidden. Almayı düşündügüm 2 monitörün linkini aşagı bırakıyorum yorumlarınızı bekliyorum Bütçem 3000 tl civarı.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,364365010.html
300 tl daha koy şunu al pişman etmez
Post automatically merged:

Eksik parçalarım kulaklık klavye mouse monitör ve dış kasam kaldı. Fakat monitörde kafam karıştı. Va paneli duyan şeytan görmüş gibi kaçıyor bu kadar kötü mü kafam
Va panel ucuz fiyatlarda kötü konuyu inceleyebilirsin gidip Odyssey G7 Va panel almayacaksan va panelden olabildiğince uzak durmaya bak kalitesiz va panel çok fazla göz yorar aşağıda bahsedilen kavramlar sebebiyle

Geri