oradan nasıl soğutamıyoru çıkardın? 78 derece sıcaklık gayet ortalama? Hotspota göre bakıp konuşuyorsan, bu işlerden anlamadığını belli etmiş olursun. İyi akşamlar.linçlesinler hiç umrumda değil, Birkac boş beleş insanlar umrumda olmaz. Sana da kaynak atayım git bak bakalım. 3000 RPM 45 db olmasına rağmen değerler 97-78. Yani şöyle özetleyeyim. 4060 windorce gigabyte ın yüz karası. Jet gibi sesi olan bir alev topu, para israfı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 windforce sogutamiyor maalesef. Normal kullanımda da sorun çıkartır.
Ayrıca birçok kez 4060 windorce diye vurguladım. windforce 4060ti windorce 4060 kadar kötü değil mesela. Ama kesinlikle 4060 windforce alınmaz.linç yersin kullanan çok şikayet yok
Yüksek RPM olmasına rağmen 78 derece. Keşke o beynini çalıştırıp biraz görseli yorumlasaydın. 3000 RPM çok yüksek bir hız. 45 db çok yüksek bir ses. Buna rağmen gpu 78 derece, fazla. RPM arttıkça sıcaklığın düşük olması gerekirki bu modelde normalin çok üstüne çıkmış olmasına rağmen hâlâ çok yüksek. Bide daha rpm-sıcaklık-ses ilişkisi kuramıyor, görseli yorumlayamiyor gelmiş bana bilgin yok diyor, kendini komik duruma düşüyorsun.oradan nasıl soğutamıyoru çıkardın? 78 derece sıcaklık gayet ortalama? Hotspota göre bakıp konuşuyorsan, bu işlerden anlamadığını belli etmiş olursun. İyi akşamlar.
ses çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.linçlesinler hiç umrumda değil, Birkac boş beleş insanlar umrumda olmaz. Sana da kaynak atayım git bak bakalım. 3000 RPM 45 db olmasına rağmen değerler 97-78. Yani şöyle özetleyeyim. 4060 windorce gigabyte ın yüz karası. Jet gibi sesi olan bir alev topu, para israfı.
4060 windforce sogutamiyor maalesef. Normal kullanımda da sorun çıkartır.
ben ekran kartı sessiz dedim mi?Yüksek RPM olmasına rağmen 78 derece. Keşke o beynini çalıştırıp biraz görseli yorumlasaydın. 3000 RPM çok yüksek bir hız. 45 db çok yüksek bir ses. Buna rağmen gpu 78 derece, fazla. RPM arttıkça sıcaklığın düşük olması gerekirki bu modelde normalin çok üstüne çıkmış olmasına rağmen hâlâ çok yüksek.
Bu kadar cevaptan sonra sadece bu cevabı mı verdin? Bravo...ses çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.
Diyemezsin zaten. Peki ben ne diyorum, bu model çok sesli ve ekran kartını KESİNLİKLE sogutamiyor. Aksini söyleyeceksen kanıtlamanı istiyorum.ses çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.
ben ekran kartı sessiz dedim mi?
Sadece hotspota mı bakmışım peki? Bütün değerleri söyleyip geçiyorum hotspota bakıyorsun diyor ya :dd. Yazık sana.ses çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.
DDR 5 ama ikinci el ekran kartina sıcak bakiliyorsa Abdullah abinin YouTubeda yayınladığı video izlenebilir4060 göre 24k neresi indirim be
Oğlum bir sus artık yanlış bilgi vermeyi bırak al kendin kullan madem bu kadar savunuyorsun sus artık sus yases çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.
Başkan sen de sistem almadın dimi hala?Oğlum bir sus artık yanlış bilgi vermeyi bırak al kendin kullan madem bu kadar savunuyorsun sus artık sus ya
Alamadım yok çünküBaşkan sen de sistem almadın dimi hala?
İtopyanın yılın son indirimleri bölümüne baktınmı?