Neler Yeni

🔥İndirim 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
baba merhaba
4060 göre 24k neresi indirim be :)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
linçlesinler hiç umrumda değil, Birkac boş beleş insanlar umrumda olmaz. Sana da kaynak atayım git bak bakalım. 3000 RPM 45 db olmasına rağmen değerler 97-78. Yani şöyle özetleyeyim. 4060 windorce gigabyte ın yüz karası. Jet gibi sesi olan bir alev topu, para israfı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 windforce sogutamiyor maalesef. Normal kullanımda da sorun çıkartır.
oradan nasıl soğutamıyoru çıkardın? 78 derece sıcaklık gayet ortalama? Hotspota göre bakıp konuşuyorsan, bu işlerden anlamadığını belli etmiş olursun. İyi akşamlar.

goku010203

80+ Bronze
oradan nasıl soğutamıyoru çıkardın? 78 derece sıcaklık gayet ortalama? Hotspota göre bakıp konuşuyorsan, bu işlerden anlamadığını belli etmiş olursun. İyi akşamlar.
Yüksek RPM olmasına rağmen 78 derece. Keşke o beynini çalıştırıp biraz görseli yorumlasaydın. 3000 RPM çok yüksek bir hız. 45 db çok yüksek bir ses. Buna rağmen gpu 78 derece, fazla. RPM arttıkça sıcaklığın düşük olması gerekirki bu modelde normalin çok üstüne çıkmış olmasına rağmen hâlâ çok yüksek. Bide daha rpm-sıcaklık-ses ilişkisi kuramıyor, görseli yorumlayamiyor gelmiş bana bilgin yok diyor, kendini komik duruma düşüyorsun.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
linçlesinler hiç umrumda değil, Birkac boş beleş insanlar umrumda olmaz. Sana da kaynak atayım git bak bakalım. 3000 RPM 45 db olmasına rağmen değerler 97-78. Yani şöyle özetleyeyim. 4060 windorce gigabyte ın yüz karası. Jet gibi sesi olan bir alev topu, para israfı.

4060 windforce sogutamiyor maalesef. Normal kullanımda da sorun çıkartır.
ses çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.

Yüksek RPM olmasına rağmen 78 derece. Keşke o beynini çalıştırıp biraz görseli yorumlasaydın. 3000 RPM çok yüksek bir hız. 45 db çok yüksek bir ses. Buna rağmen gpu 78 derece, fazla. RPM arttıkça sıcaklığın düşük olması gerekirki bu modelde normalin çok üstüne çıkmış olmasına rağmen hâlâ çok yüksek.
ben ekran kartı sessiz dedim mi?

goku010203

80+ Bronze
ses çıkardığı yanı doğru ama hotspota göre bakıyorsun sen. Hotspota göre soğutmaya bakılmaz.
Bu kadar cevaptan sonra sadece bu cevabı mı verdin? Bravo...

Diyemezsin zaten. Peki ben ne diyorum, bu model çok sesli ve ekran kartını KESİNLİKLE sogutamiyor. Aksini söyleyeceksen kanıtlamanı istiyorum.

Sadece hotspota mı bakmışım peki? Bütün değerleri söyleyip geçiyorum hotspota bakıyorsun diyor ya :dd. Yazık sana.

7500F için tercih edilebilir. 4060 çok ısınan bir model olmadığı için gigabyte olması çok önemli değil. Max 78 derece benim için standart bir sıcaklık. 85 üstünü görmediği için sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kamil ergeç
20.000TL'lere de bu sistemleri görüyorduk diye hatırlıyorum + olarak anakart giriş seviye kalmış onunla birlikte ramler de tabii.

İyice bir düşünmek lazım...

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Rüveyda Akın

Oğlum bir sus artık yanlış bilgi vermeyi bırak al kendin kullan madem bu kadar savunuyorsun sus artık sus ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kamil ergeç
Oğlum bir sus artık yanlış bilgi vermeyi bırak al kendin kullan madem bu kadar savunuyorsun sus artık sus ya
Başkan sen de sistem almadın dimi hala?
İtopyanın yılın son indirimleri bölümüne baktınmı?

Top Bottom