Neler Yeni

🔥İndirim 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Bende bunu inceliyordum şimdi itopyadaki ddr5 sistemler arasında en mantıklısı anakartı gayet iyi bende hem ona hem de şuna bakıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bunu inceliyordum şimdi itopyadaki ddr5 sistemler arasında en mantıklısı anakartı gayet iyi bende hem ona hem de şuna bakıyordum
Ya şimdi pc hocasından 25 - 30 arası bi sistem bekliyorum ama ona da bel bağlamak istemiyorum 7700xtye basıp parayı işin içinden çekilsem mi diye düşünmüyor değilim

goku010203

80+ Bronze

Ya şimdi pc hocasından 25 - 30 arası bi sistem bekliyorum ama ona da bel bağlamak istemiyorum 7700xtye basıp parayı işin içinden çekilsem mi diye düşünmüyor değilim
Attığın sistem güzel al geç

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul
bu sistem daha mantıklı değil mi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Rüveyda Akın

Şu sistemde ekran kartı ve SSD hariç her şey istediğim gibi. Ancak bunlara da razıyım. En baba kaç lira verirdiniz şuna?

a.png

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sümer

Bende hala pc hocasını bekliyorum. Kasımdan beri en adam akıllı sistem cıkaran o oldu hem gg9 hem gg11 ikiside zamlanmasaydı çok iyiydi. Ben gg9 u ve senin attıgın 7700xt 7600 işlemcili itopya sistemine baktım kanaatimce itopya anakart ve 7700xt için gigabyte seçmiş bence kötü duyumlarıma göre gigabyte asustan daha çok ısınan kartmış.
gg9 u özeleştirdim 34.600 = 2x kingston 5600 mhz 16gb / kasa FSP CMT 318 / Kingston NV3 6000/4000 1TB/ özellrştirmeleri .

Kanaatime göre kasa ekran kartı ve soğutucu olarak gg9 hala önde İki özelleştirmemde 34.600 gg9 34.434 itopya Nasıl yapsam bilemedim. Bu kararsızlık bni gerçekten 2025'e bırakır diye telaşlanmaya başladım :)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Batuhan
Bu sistem yanar o işlemciyi assasins burst ile bile zor soğutuyorum birde amd stok soğutucuyla satıyorlar. Almayın kardeşim şöyle saçma sistemleri. Ramlerin gecikme değeri yüksek. Ekran kartı desen windforce sıcak çalışıyor stok fanlı işlemciyle beraber kasa alev topuna döner ailece ısınırsınız.

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
erhan nalbantoğlu
daha iyi ddr5 sistem var mı bu fiyatlara

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sümer
daha iyi ddr5 sistem var mı bu fiyatlara
Uzun süredir bu sistemlerin en iyisi özelleştirmelerle 33-34k ya pc hocası gg9. Yani diğerlerinde ya ram kötü özelleştirme sıkıntı ya anakart a serisi en giriş seviye. Ya da sogutucu falan yok hepsi değişik sistemler ya fp adı altında birinde indirim diğer bileşenlerde bindirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Şu sistemde ekran kartı ve SSD hariç her şey istediğim gibi. Ancak bunlara da razıyım. En baba kaç lira verirdiniz şuna?

Alıntıyı görüntüle
26 27 veririm daha sonra ekran kartını satıp rahatça yükseltilebilir bi sistem

26 27 veririm daha sonra ekran kartını satıp rahatça yükseltilebilir bi sistem
asıl fiyatı ne?

Bende hala pc hocasını bekliyorum. Kasımdan beri en adam akıllı sistem cıkaran o oldu hem gg9 hem gg11 ikiside zamlanmasaydı çok iyiydi. Ben gg9 u ve senin attıgın 7700xt 7600 işlemcili itopya sistemine baktım kanaatimce itopya anakart ve 7700xt için gigabyte seçmiş bence kötü duyumlarıma göre gigabyte asustan daha çok ısınan kartmış.
gg9 u özeleştirdim 34.600 = 2x kingston 5600 mhz 16gb / kasa FSP CMT 318 / Kingston NV3 6000/4000 1TB/ özellrştirmeleri .

Kanaatime göre kasa ekran kartı ve soğutucu olarak gg9 hala önde İki özelleştirmemde 34.600 gg9 34.434 itopya Nasıl yapsam bilemedim. Bu kararsızlık bni gerçekten 2025'e bırakır diye telaşlanmaya başladım :)
Hala bahsettiğin pc hocasının 7700xtlik sistemi gaming gen trdekini diyorsan şayet mantıklı fakat vade farksız taksit imkanı olmadığı için benim de imkanım ona el vermiyor itopyadan kovalıyorum daha çok

Top Bottom