Neler Yeni

🔥İndirim 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Rüveyda Akın
Ona gelecektim şimdi farkettiysen ben ram yükseltmesi yapmadım ramler geldiğinde satar cl40 6800 frekanslarda bi ram ile swap yaparım diye düşündüm anakartta m2 soğutucusunu olduğunu farketmedim m2 soğutucusu çok etkili oluyor mu ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa psu yükseltmesi de keza aynı şekilde yüksek fiyat geldi bana
Bitfenix PSU iyi midir? Güvenemedim ki. Bitfenix PSU iyiyse ona düşürürüm, kasayı daha sonradan NZXT H5 Flow 2024 ile değiştiririm sırf kozmetik için.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul
Ben de öyle düşündüm. Yine de 30 bin bayılmak canımı sıkıyor bilemiyorum ya. 800₺ ekstra verip SSD'nin DRAM'li modelini seçtim. Tam 30,000₺ ediyor şuan. Hatta özellikle goodram seçtim ki ileride 2k daha verip 32 yaparım diye düşündüm. Bir de Kingston Renegade almak istiyorum param olursa. Thermalright Peerlees Assassin de alacağım. Nasıl sence? Artık çok yoruldum sistem aramaktan.

Alıntıyı görüntüle
işlemci soğutucu almayacak mısın

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Rüveyda Akın
işlemci soğutucu almayacak mısın
Hocam stok soğutucu fan yollarlar diye düşünüyorum. 1 ay falan onla idare ederim inşaallah yollarlarsa. Hemen ilk hedefim Thermalright Peerlees Assassin kule tipi almak olacak zaten eğer bunu alırsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Bitfenix PSU iyi midir? Güvenemedim ki. Bitfenix PSU iyiyse ona düşürürüm, kasayı daha sonradan NZXT H5 Flow 2024 ile değiştiririm sırf kozmetik için.
Bitfenix e de güvenmiyorum bir süre powerboost kalır kasa olarak lian li düşünüyorum bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Bitfenix e de güvenmiyorum bir süre powerboost kalır kasa olarak lian li düşünüyorum bende
ben dark freezer kule tipi sipariş etmiştim 480tl iken fiyatı 7500f e yetiyormuş forumlarda okuduğum kadarıyla 13w 4gr da NX9 thermal aldım bir tane
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak toplamak gerekirse attığın sisteme yükseltme için 7200mhzlık anakarta gerek yok mu diyorsun

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul
peki anakart yüksetlmesi yapmak şart mı bana ne artısı oluyor tam olarak hazır seçili olan bu anakart yetmez mi bütçeyi çok arttırmak istemiyorum

ASUS PRIME A620M-K​

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Rüveyda Akın
ben dark freezer kule tipi sipariş etmiştim 480tl iken fiyatı 7500f e yetiyormuş forumlarda okuduğum kadarıyla 13w 4gr da NX9 thermal aldım bir tane
Ben valla kardeşlerimi ikna edip 8 gram MX-6 aldırttım 300 liraya kendi laptoplarına, ondan kullanmayı düşünüyorum :D Dark Freezer'i biliyorum ama görünüşü çok tırt ya içime sinmiyor. Hayırlı olsun yine de.

peki anakart yüksetlmesi yapmak şart mı bana ne artısı oluyor tam olarak hazır seçili olan bu anakart yetmez mi bütçeyi çok arttırmak istemiyorum

ASUS PRIME A620M-K​

Ben anakart yükseltmesini; 2 adet M.2 SSD slotu, Type-C girişi ve M.2 soğutucu olduğu için yapıyorum. Eğer bunlara ihtiyacın yoksa yükseltme yapmadan onu da alabilirsin tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Ben valla kardeşlerimi ikna edip 8 gram MX-6 aldırttım 300 liraya kendi laptoplarına, ondan kullanmayı düşünüyorum :D Dark Freezer'i biliyorum ama görünüşü çok tırt ya içime sinmiyor. Hayırlı olsun yine de.
:D :D güzel taktikmiş ya şöyle zaten her parçada sürekli yükseltmeye gidilecek soğutucusu osu busu ram 1 sene olsun ssd 2 sene olsun ekran kartı 3 sene olsun fakat o anakart 5 sene 6 sene yükseltmeye gitmeyecek bu yüzden anakartı önden iyi bir şey alayım kafasındayım ben daha çok

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Rüveyda Akın
:D :D güzel taktikmiş ya şöyle zaten her parçada sürekli yükseltmeye gidilecek soğutucusu osu busu ram 1 sene olsun ssd 2 sene olsun ekran kartı 3 sene olsun fakat o anakart 5 sene 6 sene yükseltmeye gitmeyecek bu yüzden anakartı önden iyi bir şey alayım kafasındayım ben daha çok
Anladım. 7200 mHz için dediğin şekilde de yapılabilir ama bilemiyorum ben. Benim aklım o M.2 soğutucuda :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Anladım. 7200 mHz için dediğin şekilde de yapılabilir ama bilemiyorum ben. Benim aklım o M.2 soğutucuda :D
ekstra 800 tlyi de monitöre ekleyeceğimi düşününce benimde bi kafam ona gitti sanırım bu özelleştirmeyle sipariş edicem bu şekilde hep bekledim bekledim bu sefer de ters köşe olmak istemiyorum :D

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Rüveyda Akın
ekstra 800 tlyi de monitöre ekleyeceğimi düşününce benimde bi kafam ona gitti sanırım bu özelleştirmeyle sipariş edicem bu şekilde hep bekledim bekledim bu sefer de ters köşe olmak istemiyorum :D
Dost ben de mi alsam acaba ya? Aşırı içim sindi şu sisteme şuan. Ekran kartı hariç her parçası on numara. Tam da 30 bin liram var Allaha çok şükür. Alsam mı acaba of çok kararsız kaldım.

çift mönitör bağlayabiliyorum dimi anakart yükseltmesi yapmadan. onunla alakası var mı o olayın
Vallahi o çift monitörü geçtim monitör bağlama olayıyla dahi alakalı hiçbir fikrim yok. Hiç araştırmadım, bilmiyorum. Acaba HDMI girişi DP girişi ile alakalı falan mı?

Top Bottom