2300tl civarı kulaklık önerisi,bu üçünden hangisini seçmeliyim?

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2300
Merhabalar başlıkta dediğim gibi bu fiyat bandında bir oyuncu kulaklığı arıyorum.Steelseries nova 1x,razer blackshark v2x ve logitech g335 arasinda kaldım.Bunlar dışında başka bir üründe olabilir.Uzun sure kullandığımda başımı ağrıtmasın,oyunlarda iyi bir ses alabileyim,mikrofonum iyi olsun beni dinleyen adam beni rahatlıkla anlayabilsin ve 1 yıl sonra flan dökülmesin.Bu kriterlerde hangisi size daha iyi olabilir?

Merhabalar başlıkta dediğim gibi bu fiyat bandında bir oyuncu kulaklığı arıyorum.Steelseries nova 1x,razer blackshark v2x ve logitech g335 arasinda kaldım.Bunlar dışında başka bir üründe olabilir.Uzun sure kullandığımda başımı ağrıtmasın,oyunlarda iyi bir ses alabileyim,mikrofonum iyi olsun beni dinleyen adam beni rahatlıkla anlayabilsin ve 1 yıl sonra flan dökülmesin.Bu kriterlerde hangisi size daha iyi olabilir?
butceyı 600 700 koyarsanız g435 alın blackshark v2x kulak pedlerı cok terletıyor haberiniz olsun

g335 oyun için uygun değil ve mikrofon kalitesi meh
razer gayet iyi alinabilecek bir kulaklık
novada gayet iyi bir ürün

Razer Blackshark v2 X al geç. Arkadaşım 4 yıl kullandıktan sonra padleri söküldü dedi. İlerde değişirsin olmadı.

Biraz daha koyup Cloud 2 al.

butceyı 600 700 koyarsanız g435 alın blackshark v2x kulak pedlerı cok terletıyor haberiniz olsun
onun mikrofonu boğuk geliyor yoksa oda olabilirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g335 oyun için uygun değil ve mikrofon kalitesi meh
razer gayet iyi alinabilecek bir kulaklık
novada gayet iyi bir ürün
razer ile steelseries hangisi daha iyi?

Geri