nE? CiddimisinNe denirse densin kart bu kadar kullanıldıktan sonra maksimum 1-2 yıl ömrü kalmıştır.
Aynen kralYok kanka bunlar sanıyo 2 yıl sonra performansı gt 710 olcak.
Evet, elektronik eşyaların bir ömrü vardır. İçinden elektrik geçen her eşye bir süreden sonra eskir. Bu kartı ne kadar kullandığına bağlı olarak 2 taşın suyunu sıksan 3 yıl ömrü kalmıştır.Ne? Ciddi misin?
Ben biliyorum diye bir şey dedimmi veya ben sana bilmiyormusun dedim? 12 13 sene kullanilan kartlar var ? Bu kartlar en az 6 7 sene gider güzel bakılmış ise dahada gider buda var (mining yapilmayan kart)Evet, elektronik eşyaların bir ömrü vardır. İçinden elektrik geçen her eşye bir süreden sonra eskir. Bu kartı ne kadar kullandığına bağlı olarak 2 taşın suyunu sıksan 3 yıl ömrü kalmıştır.
Evet, bir tek siz biliyorsunuz biz bilmeden konuşuyoruz.
O 12 13 senelik kart 1080p ve 2k da akıcı bir deneyim sunuyor mu? 1080 sunuyor işte.Ben biliyorum diye bir şey dedimmi veya ben sana bilmiyormusun dedim? 12 13 sene kullanilan kartlar var ? Bu kartlar en az 6 7 sene gider güzel bakılmış ise dahada gider buda var (mining yapilmayan kart)
3 senelik kullanımda sandığın kadar bir performans düşmesi olmayacağını biliyorsundur inşallah?O 12 13 senelik kart 1080p ve 2k da akıcı bir deneyim sunuyor mu? 1080 sunuyor işte.
Teknoloji sonuçta sen 2 senede bir tel deistiren ülkede yasiyosun suan ne kadar konussan bos onunda bos kartin omru hesaplanamaz ya 1 sene sonra ya 1 saat sonra kart fisi cekebilirYok kanka bunlar sanıyo 2 yıl sonra performansı gt 710 olcak.