Demekki benım 2070super 2 seen sonr aolucak 1050tiYok hocam 3.5 yıl kullanılmış ömrü seneye gt 710
bilmiyorum armor serisini zerre sevmiyorumSanmam 75 80 dereceyi pek geçmez.
Tabi kahin değilim ama tahmin.
Kart 2060S gücüne yakın?1660S alın geçin ya 2. ele neden bulaşıyorsunuz ki mantıksız.
Sanmıyorum fotoğraflarda normal bir kasanın içine takılı fotoğraf var ve yani elle tutulacak bir kanıt bulamadım adam normal bir kullanıcı sanırım.Musakka abi bu kart minigli mi?
Öyle olsa ben direkt ekran kartını satıp onu alırım.Sanmıyorum fotoğraflarda normal bir kasanın içine takılı fotoğraf var ve yani elle tutulacak bir kanıt bulamadım adam normal bir kullanıcı sanırım.
Ama para yok annem şu black friday ile çamaşır makinası ile akıllı süpürge aldı toplam 7K bir de artık babam artık bilgisayar ile alakalı şey duymak istemiyor yani kartı 2300 TL'ye satamayacağımdan alamam.E sat
Bu kart bu fiyata bence çok iyi.
Adama sor belki takas kabul eder.Ama para yok annem şu black friday ile çamaşır makinası ile akıllı süpürge aldı toplam 7K bir de artık babam artık bilgisayar ile alakalı şey duymak istemiyor yani kartı 2300 TL'ye satamayacağımdan alamam.
mal değilse etmezAdama sor belki takas kabul eder.