sabit bi bütçe yok parasının hakkını versin gereksiz pahalı olmasın yeterHocam bütçe verirseniz daha rahat yardımcı olurlar
2k 240 hz ve pahalı olmasınsabit bi bütçe yok parasının hakkını versin gereksiz pahalı olmasın yeter
Adaş gereksiz pahalı olmasın ile pahalının farkını anlayamicagini dusunmuyorum2k 240 hz ve pahalı olmasın
Tesekkur ediyorum bakicamBu ürüne bakabilirsiniz
Rampage ELLIPSE 27" EL27R240Q
Anladım fiyatının hakkını net bi şekilde veren isterse 50 bin bile olsa monitör kabulum diyorsunuz yanisabit bi bütçe yok parasının hakkını versin gereksiz pahalı olmasın yeter
Adaş değiliz hocam da rampage ellipse önermem. Rampage premium ürünlerden birisi de olsa güvenilmez. En kötü bunu alAdaş gereksiz pahalı olmasın ile pahalının farkını anlayamicagini dusunmuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tesekkur ediyorum bakicam
Şehir efsanesi, 27inchle gayet fps oyunu oynanır valo imm3-apex master ranktayım.Fps için alacaksan 27 bulaşma hikaye oynarım dersin 144-165 hz 2k bi monitör al geç
Hitap amaçlı dost eyvallahAdaş değiliz hocam da rampage ellipse önermem. Rampage premium ürünlerden birisi de olsa güvenilmez. En kötü bunu al
LG UltraGear 27GR83Q-B
Aynen kanka efsane hem 2k-170hz hem 24-240 var 27 fps için hiç ideal değilŞehir efsanesi, 27inchle gayet fps oyunu oynanır valo imm3-apex master ranktayım.