Neler Yeni

24-27 inç 240 hz 2k çözünürlük fiyatının hakkını veren monitor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer
yok oyle sey ulan bendede 27 var adsm goremiyom inanmayin bu adama fps icin 27 asiri fazla
Yav kardeşim neyi uzatıyorsun çoğu kişi önermez zaten fps için 24 alınır fps oynayan adamın 27 alması çok saçma bir şey
Öğrenilmiş çaresizlik :D Kullanıcı ne ile rahat ediyorsa o alınır, 15+ yıldır fps oynuyorum. Fps dediğiniz tek oyun cs veya valorant değil. Apex cod gibi oyunlarda angle of view çok önemli. Bu olay ağır mousela fps oynanmaz durumuyla eş değer bir şehir efsanesi.
Olabilir hocam fakat çokça gördüm tuf monitör sorunları. Dediğiniz gibi modelden modele değişir.
Tufun bazı modellerinde kalite kontrol çok alt seviyelerdeydi. Işık sızması ölü piksel çokça çıkıyordu ama bu modeli forumda 300-400kişi almışızdır belki kusurlu gelen çok ürün yoktu. Amazon vs gibi yerler tercih edilirse risk 0a iner.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o alttaki oled panele 0.03ms gecikmeye sahip monitörün olursa birak 27yi 32de de adam vurursun kardesim o bütce cikmaz
O farkı anlayabilecek çok fazla insan olduğunu sanmıyorum ki burada konu 27inchte ''FPS OYNANMAZ'' kesinliğini savunmanız. Gördüğünüz gibi oynanıyor, oynayanlar var.

Kardullah

80+
Öğrenilmiş çaresizlik :D Kullanıcı ne ile rahat ediyorsa o alınır, 15+ yıldır fps oynuyorum. Fps dediğiniz tek oyun cs veya valorant değil. Apex cod gibi oyunlarda angle of view çok önemli. Bu olay ağır mousela fps oynanmaz durumuyla eş değer bir şehir efsanesi.

Tufun bazı modellerinde kalite kontrol çok alt seviyelerdeydi. Işık sızması ölü piksel çokça çıkıyordu ama bu modeli forumda 300-400kişi almışızdır belki kusurlu gelen çok ürün yoktu. Amazon vs gibi yerler tercih edilirse risk 0a iner.

O farkı anlayabilecek çok fazla insan olduğunu sanmıyorum ki burada konu 27inchte ''FPS OYNANMAZ'' kesinliğini savunmanız. Gördüğünüz gibi oynanıyor, oynayanlar var.
Tartışmaya girme gereği bile görmüyorum google yaz o bile sonucu verir sana 😂

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

27GR83Q-B​

MSI G274QPX 27​

Bu iki model de alınabilir fakat şuan fiyatları yüksek. 12-13 civarlarında bunlara da bakabilirsin.
Ben de aynısını önerecektim. En düzgün 1440p, IPS, 240hz monitör bu. Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlarda mükemmel

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yasir saygı

OYNANMAZ BU KADAR BASİT

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
260 QHD ile çok daha rahat oynuyorum, monitörün dibine girmene de gerek olmuyor çünkü uzak mesafe kristal netliğinde oluyor, kafa vs daha iyi seçiliyor.

O cihaz bildiğim kadarıyla çok iyi bir ürün değildi. @Fantastiktürk
Yok hocam o da iyi. Bu sene 240 QHD segmenti bayağı iyi monitör dolu. LG 27GR83Q-B, MSI G274QPX (Rekabetçi için diğerleri biraz daha iyi olur), Asus VG27AQML1A (Harflere dikkat, bir harf farklı olursa farklı monitör), Gigabyte M27Q X. Bunların hepsi iyi. Aradaki farklar fiyat ve panel hataları yanında (Sızma, glow, ölü piksel) ihmal edilebilir. Dolayısıyla bunlardan hangisi daha uygun ve satıcısı daha iyi ise tercih edebilirsiniz.
Not: Gigabyte'nin kalite kontrolüne kefil değilim.
Ek not: Kasım indirimleri sonu Aralık başlangıcı olduğu için 1 hafta öncesine göre 3-5 bin zam yemiş ya da stokta kalmamış olabilirler. Belki biraz beklemeniz daha mantıklı olabilir o durumda.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer
Yok hocam o da iyi. Bu sene 240 QHD segmenti bayağı iyi monitör dolu. LG 27GR83Q-B, MSI G274QPX (Rekabetçi için diğerleri biraz daha iyi olur), Asus VG27AQML1A (Harflere dikkat, bir harf farklı olursa farklı monitör), Gigabyte M27Q X. Bunların hepsi iyi. Aradaki farklar fiyat ve panel hataları yanında (Sızma, glow, ölü piksel) ihmal edilebilir. Dolayısıyla bunlardan hangisi daha uygun ve satıcısı daha iyi ise tercih edebilirsiniz.
Not: Gigabyte'nin kalite kontrolüne kefil değilim.
Ek not: Kasım indirimleri sonu Aralık başlangıcı olduğu için 1 hafta öncesine göre 3-5 bin zam yemiş ya da stokta kalmamış olabilirler. Belki biraz beklemeniz daha mantıklı olabilir o durumda.
Evet zam yemiş hepsi. Qpx ve gr83qb 12400-1300 aralığındaydı.

Top Bottom