- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanki durumum tam olarak buQhd 180 hz alırsan 240da gözün kalıyor, 240hz alırsan qhdde gözün kalıyor. Tecrübe ile sabit. En sonunda gidip 260hz qhd aldım ben. Bütçe çıkıyorsa msi qpx modelini alabilirsin.
Şuanki durumum tam olarak buQhd 180 hz alırsan 240da gözün kalıyor, 240hz alırsan qhdde gözün kalıyor. Tecrübe ile sabit. En sonunda gidip 260hz qhd aldım ben. Bütçe çıkıyorsa msi qpx modelini alabilirsin.
Msi bildiğim kadarıyla ölü piksel çıkınca iade almıyor diye yorumlar okudum ne kadar doğrudurYüksek Hz her zaman daha iyidir ancak ağırlıklı veya üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsunuz. Çözünürlük kaybına ek olarak 1080P 240Hz segmenti ile 2K 180Hz'ler arasında çok büyük görüntü kalitesi farkı var. 1080P 240Hz'lerin renk değerleri çok kötü. Dolayısıyla 2K 180Hz öneriyorum.
Model olarak da:
Philips 27M2N5500 ya da AOC Q27G4X biraz daha iyi monitörler ama ya stokta yoklar ya çok artmış fiyatları ya da satıcıları kötü. MSI'ın fiyat fena değil ve Amazon satıyor. Dolayısıyla önerim MSI.Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Risk alırım iade/değişimle uğraşırım diyorsanız:
MSI'dan daha iyi bir model. AOC'a denk. Ancak kalite kontrol çok kötü olduğu için çok fazla ölü pikse ya da sızma sorunu yaşayan oluyor. Satıcı HB'nin kendisi olduğu için iade değişim kolay. Dolaıyısyla sorunsuzunu bulana kadar iade/değişim yapabilirsiniz. Eğer sorunsuzunu denk getirirseni daha ucuza daha iyisini almış olursunuz ama dediğim gibi risk ve uğraşmak gerekiyor.
Birde şu model nasıl hocamYüksek Hz her zaman daha iyidir ancak ağırlıklı veya üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsunuz. Çözünürlük kaybına ek olarak 1080P 240Hz segmenti ile 2K 180Hz'ler arasında çok büyük görüntü kalitesi farkı var. 1080P 240Hz'lerin renk değerleri çok kötü. Dolayısıyla 2K 180Hz öneriyorum.
Model olarak da:
Philips 27M2N5500 ya da AOC Q27G4X biraz daha iyi monitörler ama ya stokta yoklar ya çok artmış fiyatları ya da satıcıları kötü. MSI'ın fiyat fena değil ve Amazon satıyor. Dolayısıyla önerim MSI.Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Risk alırım iade/değişimle uğraşırım diyorsanız:
MSI'dan daha iyi bir model. AOC'a denk. Ancak kalite kontrol çok kötü olduğu için çok fazla ölü pikse ya da sızma sorunu yaşayan oluyor. Satıcı HB'nin kendisi olduğu için iade değişim kolay. Dolaıyısyla sorunsuzunu bulana kadar iade/değişim yapabilirsiniz. Eğer sorunsuzunu denk getirirseni daha ucuza daha iyisini almış olursunuz ama dediğim gibi risk ve uğraşmak gerekiyor.
Bayağı kötü o model. Görünüşü aldatmasın. Şurada detaylı bilgi bulabialirsiniz:Msi bildiğim kadarıyla ölü piksel çıkınca iade almıyor diye yorumlar okudum ne kadar doğrudur
Birde 3000 fark verilip 2K 240 Hz e çıkmak mantıklı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde şu model nasıl hocam
Samsung’un 2K 180 Hz siSamsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam msi ın ölü piksel çıkarsa iade almaması beni uzaklaştırıyor başka hangi marka önerebilirsiniz?Bayağı kötü o model. Görünüşü aldatmasın. Şurada detaylı bilgi bulabialirsiniz:
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
240 için G274QPX öneriyorum. MSI ile arasında hem çözünürlük hem görüntü farkı olacaktır. Değip değmemesi tamamen bütçe, sistem ve oyun meselesi.
Reis 7800 xt ile herhangi bi sıkıntı yaşıyormusunArkadaşlar oyun için hangisi alınmalı?
Bütçe 8000 civarı ve ekran kartım RX7800XT.
Oynadığım oyunlar %60 falan valorant gibi rekabetçi oyunlar ancak hikayeli de oynarım.
Şimdiden teşekkürler
2K 180Hz 27 inç
Full HD 240Hz 24 inç
Servise giderse o dediğiniz geçerli. Amazon'dan almayacak mısınız? Beğenmedim diyip geri iade edersiniz.Hocam msi ın ölü piksel çıkarsa iade almaması beni uzaklaştırıyor başka hangi marka önerebilirsiniz?
Yorumlara baktığımda 3 ölü pikselden fazla değilse iade sağlanmadığı söyleniyor.
Daha kullanmadım yeni topluyorum anakart yoldaReis 7800 xt ile herhangi bi sıkıntı yaşıyormusun
Öyle bir seçeneğim varsa elbette sıkıntı yokServise giderse o dediğiniz geçerli. Amazon'dan almayacak mısınız? Beğenmedim diyip geri iade edersiniz.