Neler Yeni

24.5inch 1080p monitor pixellesme yaratir mi

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan
selamlar 24.5 inc bir monitor 1080p de pixellesme olur mu goruntu sorun cikarir mi deneyimleyen varsa ve yardimci olursa cok sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
İdeal yaratmaz

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdeal yaratmaz
goruntu acisinden sorun cikmazsa super tesekkur ederim birde suanki konu ile alakasiz ama 240hz monitorlerde overclockla 280hz e cekince oyunlarda herhangi bir sorun cikar mi alakasiz gelebilir ama bugun bir arkadaşım dedi oyunlarda sorun yaşayabilirsin gibi bilginiz var mi

ProCoup

80+ Bronze
goruntu acisinden sorun cikmazsa super tesekkur ederim birde suanki konu ile alakasiz ama 240hz monitorlerde overclockla 280hz e cekince oyunlarda herhangi bir sorun cikar mi alakasiz gelebilir ama bugun bir arkadaşım dedi oyunlarda sorun yaşayabilirsin gibi bilginiz var mi
Eğer overclock lamayı monitör kendi menüsünde sunuyorsa pek sorun olmaz diye umuyorum. Ancak kendiniz birşeyler yaparsanız sağlıksız olcaktır. Monitör ısınabilir zamanla sorunlar çıkarabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Kullanılan panelin kalitesine, performansına bağlı. Benq 240hz, Aileanware 360hz, Asus 360hz monitörleri alıp kullandım. Asus 360hz e alınca ghosting sorunu yapıyordu mesela. Ondan yapmaz diyemeyiz panele bakıyor her şey. OC yaptıktan sonra denemen gerekiyor ufo testi veya oyunlarda. Ayrıca 240 hz den sonra 40hz nin gözle görülebilir bir fark yaratacağını düşünmüyorum

Shourd

80+ Gold
sorun yaratmaz

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan
Kullanılan panelin kalitesine, performansına bağlı. Benq 240hz, Aileanware 360hz, Asus 360hz monitörleri alıp kullandım. Asus 360hz e alınca ghosting sorunu yapıyordu mesela. Ondan yapmaz diyemeyiz panele bakıyor her şey. OC yaptıktan sonra denemen gerekiyor ufo testi veya oyunlarda. Ayrıca 240 hz den sonra 40hz nin gözle görülebilir bir fark yaratacağını düşünmüyorum
hocam asus 24.5inc 280hz ips panel alacagim vatandan teknosa media markt gibi yerlerden almam gerek eger daha iyisi varsa onerebilirsiniz daha önceden konusunu actim 170hze karar vermistik fakat o 2kyi suan icimde nedense 280hz olani almak var sistem 7500f + 4070ti
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...sync-ve-g-sync-uyumlu-ips-gaming-monitor.html bahsettigim monitor

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
hocam asus 24.5inc 280hz ips panel alacagim vatandan teknosa media markt gibi yerlerden almam gerek eger daha iyisi varsa onerebilirsiniz daha önceden konusunu actim 170hze karar vermistik fakat o 2kyi suan icimde nedense 280hz olani almak var sistem 7500f + 4070ti

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...sync-ve-g-sync-uyumlu-ips-gaming-monitor.html bahsettigim monitor
Bana fiyat olarak fazla geldi. Bu attığım F/P kesinkle değil.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html
Şuan indirimde kaçırma bence tam bir F/P
280 HZ düzgün en uygun model.
Çıkabilirsen bunu da alabilirsin. İnput lagı en düşük monitör

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan
hocam biliyorum bu zaten bu arayis icindeki ilk baktigim ve almak istedigim monitor ilk attığıniz dell monitordu fakat ailem sebebiyle internetten alis yapamiyorum sadece elden alma imkanim var bu yüzden baktım bu monitore eger musaitseniz vatandan bundan daha fazla fp olan bir monitor onerirseniz super olur daha iyisi varsa tabi ki

internetten aliaveris yapmak bende cok isterdim acikcasi :(

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
24.5 inch 1080p BenQ kullanıyorum herhangi bir sorun yok hocam

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan
24.5 inch 1080p BenQ kullanıyorum herhangi bir sorun yok hocam
tesekkurler

Bana fiyat olarak fazla geldi. Bu attığım F/P kesinkle değil.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html
Şuan indirimde kaçırma bence tam bir F/P
280 HZ düzgün en uygun model.
Çıkabilirsen bunu da alabilirsin. İnput lagı en düşük monitör
hocam acaba bir monitor bakabilir misiniz fp orani daha yuksek marka takintim yok fakat elden olmasi zorunlu alabilecegim mağazalar vatan,teknosa,media markt eger samsung gibi magazalarinda guzel monitoru varsa ordanda alisveris yapabilirim

Top Bottom