goruntu acisinden sorun cikmazsa super tesekkur ederim birde suanki konu ile alakasiz ama 240hz monitorlerde overclockla 280hz e cekince oyunlarda herhangi bir sorun cikar mi alakasiz gelebilir ama bugun bir arkadaşım dedi oyunlarda sorun yaşayabilirsin gibi bilginiz var miİdeal yaratmaz
Eğer overclock lamayı monitör kendi menüsünde sunuyorsa pek sorun olmaz diye umuyorum. Ancak kendiniz birşeyler yaparsanız sağlıksız olcaktır. Monitör ısınabilir zamanla sorunlar çıkarabilir.goruntu acisinden sorun cikmazsa super tesekkur ederim birde suanki konu ile alakasiz ama 240hz monitorlerde overclockla 280hz e cekince oyunlarda herhangi bir sorun cikar mi alakasiz gelebilir ama bugun bir arkadaşım dedi oyunlarda sorun yaşayabilirsin gibi bilginiz var mi
Kullanılan panelin kalitesine, performansına bağlı. Benq 240hz, Aileanware 360hz, Asus 360hz monitörleri alıp kullandım. Asus 360hz e alınca ghosting sorunu yapıyordu mesela. Ondan yapmaz diyemeyiz panele bakıyor her şey. OC yaptıktan sonra denemen gerekiyor ufo testi veya oyunlarda. Ayrıca 240 hz den sonra 40hz nin gözle görülebilir bir fark yaratacağını düşünmüyorumgoruntu acisinden sorun cikmazsa super tesekkur ederim birde suanki konu ile alakasiz ama 240hz monitorlerde overclockla 280hz e cekince oyunlarda herhangi bir sorun cikar mi alakasiz gelebilir ama bugun bir arkadaşım dedi oyunlarda sorun yaşayabilirsin gibi bilginiz var mi
hocam asus 24.5inc 280hz ips panel alacagim vatandan teknosa media markt gibi yerlerden almam gerek eger daha iyisi varsa onerebilirsiniz daha önceden konusunu actim 170hze karar vermistik fakat o 2kyi suan icimde nedense 280hz olani almak var sistem 7500f + 4070tiKullanılan panelin kalitesine, performansına bağlı. Benq 240hz, Aileanware 360hz, Asus 360hz monitörleri alıp kullandım. Asus 360hz e alınca ghosting sorunu yapıyordu mesela. Ondan yapmaz diyemeyiz panele bakıyor her şey. OC yaptıktan sonra denemen gerekiyor ufo testi veya oyunlarda. Ayrıca 240 hz den sonra 40hz nin gözle görülebilir bir fark yaratacağını düşünmüyorum
Bana fiyat olarak fazla geldi. Bu attığım F/P kesinkle değil.hocam asus 24.5inc 280hz ips panel alacagim vatandan teknosa media markt gibi yerlerden almam gerek eger daha iyisi varsa onerebilirsiniz daha önceden konusunu actim 170hze karar vermistik fakat o 2kyi suan icimde nedense 280hz olani almak var sistem 7500f + 4070ti
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...sync-ve-g-sync-uyumlu-ips-gaming-monitor.html bahsettigim monitor
tesekkurler24.5 inch 1080p BenQ kullanıyorum herhangi bir sorun yok hocam
hocam acaba bir monitor bakabilir misiniz fp orani daha yuksek marka takintim yok fakat elden olmasi zorunlu alabilecegim mağazalar vatan,teknosa,media markt eger samsung gibi magazalarinda guzel monitoru varsa ordanda alisveris yapabilirimBana fiyat olarak fazla geldi. Bu attığım F/P kesinkle değil.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html
Şuan indirimde kaçırma bence tam bir F/P
280 HZ düzgün en uygun model.![]()
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çıkabilirsen bunu da alabilirsin. İnput lagı en düşük monitör![]()
Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com