Oyun zevklerimiz aynı bende full arabayla alakalı oyunlar oynuyorum assetto Corsa Ets2 forza horizon ve 27 mükemmel oluyor o oyunlarda en iyi verdiğim karar olabilir bi o kadarda cs oynuyorum ondada çok sorun olmuyor büyük diye zamanla alışıyorsun zaten boyutu normal geliyor kesinlikle 27 algenel olarak valorant tarzını oyun oynuyorum ama bunun yanında ets 2 forza horizon 4 lol PUBG tarzı oyunlar da oynuyorum tavsiyeniz nedir 24 ile 27 arasında kaldım çözünürlük ise 1920x1080 de kullanırım şuanki monitörüm eski yenisini alacağım para biriktirince yardım etseniz iyi olur bide fp monitör bildiğiniz var mı aklımda Asus tuf var yada Samsung odyssy g3
27 olsa ne gibi eksileri olabilir
bende Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör kullanmaktayım ve gayet de memnunumgenel olarak valorant tarzını oyun oynuyorum ama bunun yanında ets 2 forza horizon 4 lol PUBG tarzı oyunlar da oynuyorum tavsiyeniz nedir 24 ile 27 arasında kaldım çözünürlük ise 1920x1080 de kullanırım şuanki monitörüm eski yenisini alacağım para biriktirince yardım etseniz iyi olur bide fp monitör bildiğiniz var mı aklımda Asus tuf var yada Samsung odyssy g3
xg2705 3900 tlydi en son, aynı fiyattaysa algenel olarak valorant tarzını oyun oynuyorum ama bunun yanında ets 2 forza horizon 4 lol PUBG tarzı oyunlar da oynuyorum tavsiyeniz nedir 24 ile 27 arasında kaldım çözünürlük ise 1920x1080 de kullanırım şuanki monitörüm eski yenisini alacağım para biriktirince yardım etseniz iyi olur bide fp monitör bildiğiniz var mı aklımda Asus tuf var yada Samsung odyssy g3
o zaman sorun olacağını sanmamSürekli fps oyuncusu isen uzun kullanımda göz yoruyor.
Tek dezavantajı bu fakat genel kullanım için 27 ideal
güzel mi geçerkenbende Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör kullanmaktayım ve gayet de memnunum
100 200 TL varxg2705 3900 tlydi en son, aynı fiyattaysa al
ben şu an 1080p 27 kullanıyorum gözümü biraz yoruyor. Tabi kaliteli monitörlerde durum böyle midir bilemiyorum27 olsa ne gibi eksileri olabilir
ben begenerek kullanıyorum youtubeden izlersin bir sürü video varo zaman sorun olacağını sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel mi geçerken
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 200 TL var
bende Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör kullanmaktayım ve gayet de memnunum
cihaz bu, va panelAoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
kaliteli sayılır aslındacihaz bu, va panelAoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
curvedlar va panel olmuyor du demiüstadım 1080 p 27" de yakından bakacaksan pikseller göze çarpacak kadar büyük olduğu söyleniyor bide 27 büyük ya masa başında durmak için ama tercih meselesi birde VA panel almamaya özen göster ister istemez ghoting oluyor